Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Certain Dri éjszakai golyós...

A Certain Dri éjszakai golyós dezodorában van alumínium?

Figyelt kérdés
Ha van, mennyire egészségtelen? Valaki leírná nekem az összetevőket?
2011. ápr. 9. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tuti van, állítólag hasonló az összetétele az Antisudoricáéval csak ugye jóval drágább.

Én nagyon izzadós vagyok (csak hónaljban) és nagyon zavar. Ha neked is ilyen problémád van, akkor lehet tudok segíteni, nem rég voltam bőrgyógyásznál és elmondta a teendőket.

2011. ápr. 9. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Hűha, megköszönném, ha segítenél :)
2011. ápr. 9. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Első lépésben felírt egy hintőpor keveréket (ezt a gyógyszertárban keverik ki). Ha ez nem működne akkor elküld a kórházba a fizikoterápia osztályra, ahol elektromos kezelést kapok a hónaljamra (nem fájdalmas ne ijedj meg). Ha ez sem használ akkor botox. A legvégső megoldás pedig, hogy elvágják műtéti úton az odamenő idegeket, így leáll a mirigyek termelése, így sokat kell krémezni, hogy ne legyen száraz.

Te is konzultálhatsz egy bőrgyógyásszal, de ne olyannal, aki kórházba dolgozik, ott is voltam de ő kijelentette, hogy nem tud segíteni..

2011. ápr. 9. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia :) Az összetevőit sajnos nem tudom de évek óta használom és ez az egyetlen dezodor amitől nem izzadok, pedig már minden mást kipróbáltam :D
2011. ápr. 9. 12:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de semmilyen műtétre nem vállalkoznék, valahogy nem az én világom :)

És te milyen gyakran használod? Patikában, drogériában, vagy honnan lehet venni? Gondolom elég drága :)

2011. ápr. 9. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

itt mindent megtalálsz :)

2011. ápr. 13. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!