Mitől szárad gyorsan a körömlakk? Este randim lesz és még mindig nem tudok semmit csinálni mert elkenődik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 18:57
1/7 anonim válasza:
folyass rá hideg vízet, v legközelebb vegyél száradást gyorsitót.
2/7 anonim válasza:
jaja! Fújjad!
Legközelebbre pedig szerezz be száradást gyorsítót.
Szóval végülis egyet értettem az előttem szólóval :)
Vagy kezdd el időben a lakkozást :)
3/7 anonim válasza:
Ha nagyon sietek akkor hajszárító,vagy jeges víz,de az inkább nyáron.Nekem ez jött be.
4/7 anonim válasza:
Mivel késő van már, gondolom már randin vagy, vagy haza is értél, de legközelebb, mivel hideg idő van, egyszerűen nyújtsd ki a kezed az ablaknál és tartsd ott kb 1 percig. Nekem bevált:)
5/7 anonim válasza:
Manhattan 60 másodperces körömlakk.:D
6/7 anonim válasza:
A gyorsan száradó 60 mp-s lakkok nem tartosak saját körmön. Mivel minél gyorsabban szárad egy lakk, annál jobban megkeményedik, "kiszárad" és ezáltal hamarabb lepattog a körömről!:)
7/7 anonim válasza:
kezdd el időben. és szerintem az a gond, hogy mindenhova nyúlkálsz közbe. NE.
én úgy szoktam, hogy leülök a tv elé, kifestem a körmeimet és meg se mozdítom az ujjaimat egy jó ideig. közbe megy a film és észre se veszem. nem kell használnom a kezem semmire és ez így elég jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!