Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminktetoválás kaposváron?

Sminktetoválás kaposváron?

Figyelt kérdés
olyan embereket várok akik a sz...j kozmetikában csináltattak sminktetoválást, és ha lehet van képük is, +mesélnének egy kicsit róla, mit, hogyan, mindent tudni akarok :D kicsit félek hogy nem lesz szimmetrikus, a honlapon kevés a kép, szeretnék többet is látni de hamarosan bemegyek személyesen is érdeklődni és elmondom mik a félelmeim, de szeretnék rákészülni hogy biztos szép legyen. találtam egy másik tetoválót is, de kb 2x annyiért csinál, ahogy körülnéztem árakban is olcsóbb is beletartozik az átlagba, azaz nem gyanúsan olcsó és mindkét hölgynek több éves tapasztalata van. Tudtok rajtuk kívül itt ügyes tetoválókat? Bár még az se biztos hogy az olcsóbbat választom.. van ahol 50 ezer az ami még az elitnél is 25 :D durva árak vannak...
2011. ápr. 2. 13:40
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Nekem is az Andi csinálta a tetkóm, nagyon szép lett, nyugodtan bízd rá magad, nem fogod megbánni.:)

2011. ápr. 2. 14:51
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) hamarosan úgyis bemegyek érdeklődni, de gondoltam azért meghallgatom a személyes tapasztalatokat is :)
2011. ápr. 3. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!