Az igaz hogy a 3. -dik fülbelövés fájdalmasabb mint az előző kettő?
az első2-őt nem tudom mert nem emlékszem,ugyanis akkor még pici voltam. :D A 3.-at a jobb fülembe lövettem,és egyáltalán nem fájt! Utána egy kis ideig érzel valamit, de egyáltalán nem vészes. Amúgy meg embertípustól is függ, hogy fájdalmasnak érzi -e az illető, vagy nem.
Én ezt úgy mondom neked, hogy nagyon érzékeny bőrű vagyok, de a piercingem se fájt a köldökbe, pedig injekciózták, és a fülbelövés sem fájt.
Már bocsi de egyesek nagy tévedésbe vannak.
Nekem végig van tőle a fülem össz 13 fülbevaló. És semmi gondom velem. Annyi h porcnál kicsit nehezebben ment át ahogy lötték. Nekem nem fájt. Ami igaz utána annyi a gond h nem tudtam rajta feküdni pár napig, de azt szerintem kilehet bírni.
És ha jól szúrják, vagy lövik, nem gyullad be. Fülbevalótol is függ h milyen van benne.
egyikbe se fogsz belehalni elhiheted D: én is tök féltem tőlük, mert amúy nem szeretem az ilyenekt, de az egyetlen amivel több gond volt, az legfelül a fülem tetején ott a keményporcban...az az elején 1-2 hónapig be volt gyulladva, de aztán alkoholoztam és jó lett (:
de amúgy a 3. tuti nem fáj jobban..nekem is a bal fülemben 3 van, és még a 3. sincs porcban, úgyhogy...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!