Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj a fülbelövés?

Mennyire fáj a fülbelövés?

Figyelt kérdés

Holnap megyek fület lövetni, és nem igazán tudom, hogy mire számíthatok. Egyik fülemben sincs még semmi.

Mennyire fáj maga a lövés, és utána milyen? Mire figyeljek oda ha már bent van a fülbevaló? Mikor lehet majd cserélni az eredetit? Meg bármi amit tudok mondani róla annak örülök.

2011. jan. 27. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
kb 2 hete én is hasonló kérdéseket tettem fel. Azóta elmentem fület lövetni a westendbe (pisztollyal lőtték). Nem fájt,utána kicsit égető érzést éreztem. Most is egy picit még érzékeny... Ha pisztollyal csinálják akkor utána nem szabad forgatni meg semmi hasonló,vigyázni kell,hogy ne érje víz. Kb. olyan 2-2.5 hét után cserélheted. Hol szeretnéd megcsináltatni?
2011. jan. 27. 19:48
 2/11 anonim válasza:
100%
Nos, hát nem egy kellemes érzés, de ez változó mindenkinél, hogy kinek milyen a fájdalomküszöbe. Gyorsan belövik, aztán gondolom majd ecsetelned kell betadine-nel, de igazából, ezt majd ők megmondják neked. Bármit kérdezhetsz tőlük, biztos meg tudják mondani, hogy mikor cserélhetsz, meg hogy mik a további teendőid. Én már nem nagyon emlékszem, mert gyerek voltam, mikor belőtték a fülem. Az más kérdés, hogy a második lyukat már a barátnőm csinálta tűvel, 3 hónapig be is volt gyulladva, de nekem amúgy is szar a bőröm...:) Sok szerencsét!
2011. jan. 27. 19:49
 3/11 anonim válasza:
100%
Szinte semmit nem fogsz érezni. Kattan egyet a pisztoly, amivel lyukasztanak és ennyi...észre sem veszed hogy vége.:) Ha bent van figyelj arra hogy gyakran forgatni kell, hogy ne nőjön visza:) . kb 1 hét után már le lehet cserélni.
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
nekem 1 hónapja lőttek újat,a lövés maga abszolút nem fáj,egy kis csípést érzel csupán.utána 3 napig picit sajgott a helye de fájdalomnak nem nevezhetném :) 16 nap után veheted ki az eredetit.
 5/11 A kérdező kommentje:

Sopronban.

Nem szabad forgatni ha pisztollyal lövik? Tényleg? Ezt nem is tudtam. Nem tudod az okát?

2011. jan. 27. 19:50
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

nekem pisztollyal lőtték, és kellett forgatni, mert akkor így hozzáforr a füled a fülbevalóhoz.

amúgy nem fáj annyira. nyugi : )

2011. jan. 27. 20:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Nem tudom... Nekem azt mondta a piercinges,hogy TILOS forgatni... én sem értettem miért,mert azt mondták,hogyha ne forgatom benő... de most így két hét után simán tudom forgatni (tehát nem nőtt be)
2011. jan. 27. 21:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a kérdéseidet majd holnap tedd fel a szakembernek, ő segíteni fog.

Nekem is pisztollyal lőtték és kikötötték,hogy forgatni kell!!

Én forgattam is. Na meg kicsit gennyedzik is, és az is betapaszthatja a lyukat és pl elfertőződhet ha nem kap levegőz,stb.. Szerintem forgasd.

De majd kérdezd meg az illetőt aki csinálja,hogy ő mit ajánl, az a biztos.

Nekem már rég lőtték (7 éve), de úgy rémlik,hogy kb 2 hónapig kellett használnom azt amivel lőtték.Nekem porcba lett csináltatva,gyógyfülbevalóval, és nem volt avval se gondom (mármint kinézetre) kibírtam. Inkább azt viseltem,minthogy idő előtt kicseréljem és begyulladjon, fájjon. És amiket így utólag lövettem, nem bírják a bizsut és ezt másik is mondták.

Ja most nézem,hogy ma vagy fül lövésen. Hogy ment? Fáj?

2011. jan. 28. 16:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Túl vagyok rajta. Nem volt vészes, inkább a pisztoly kattanása volt hangos és ijesztő. Kicsit csípett.

Forgatom kell. 3 hét múlva cserélhetem. Amúgy szép ez a gyógyfülbevaló is. Ezüst színű, színtelen kővel. A forgatás kicsit kellemetlen, de egy pattanás kinyomása jobban fáj.

:)

2011. jan. 28. 19:41
 10/11 anonim válasza:
100%
kérdező, megkérdezhetem hogy sopronon belül hol csináltattad? :D
2012. dec. 18. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!