Mennyire fáj a fülbelövés?
Holnap megyek fület lövetni, és nem igazán tudom, hogy mire számíthatok. Egyik fülemben sincs még semmi.
Mennyire fáj maga a lövés, és utána milyen? Mire figyeljek oda ha már bent van a fülbevaló? Mikor lehet majd cserélni az eredetit? Meg bármi amit tudok mondani róla annak örülök.
Sopronban.
Nem szabad forgatni ha pisztollyal lövik? Tényleg? Ezt nem is tudtam. Nem tudod az okát?
nekem pisztollyal lőtték, és kellett forgatni, mert akkor így hozzáforr a füled a fülbevalóhoz.
amúgy nem fáj annyira. nyugi : )
Ezeket a kérdéseidet majd holnap tedd fel a szakembernek, ő segíteni fog.
Nekem is pisztollyal lőtték és kikötötték,hogy forgatni kell!!
Én forgattam is. Na meg kicsit gennyedzik is, és az is betapaszthatja a lyukat és pl elfertőződhet ha nem kap levegőz,stb.. Szerintem forgasd.
De majd kérdezd meg az illetőt aki csinálja,hogy ő mit ajánl, az a biztos.
Nekem már rég lőtték (7 éve), de úgy rémlik,hogy kb 2 hónapig kellett használnom azt amivel lőtték.Nekem porcba lett csináltatva,gyógyfülbevalóval, és nem volt avval se gondom (mármint kinézetre) kibírtam. Inkább azt viseltem,minthogy idő előtt kicseréljem és begyulladjon, fájjon. És amiket így utólag lövettem, nem bírják a bizsut és ezt másik is mondták.
Ja most nézem,hogy ma vagy fül lövésen. Hogy ment? Fáj?
Túl vagyok rajta. Nem volt vészes, inkább a pisztoly kattanása volt hangos és ijesztő. Kicsit csípett.
Forgatom kell. 3 hét múlva cserélhetem. Amúgy szép ez a gyógyfülbevaló is. Ezüst színű, színtelen kővel. A forgatás kicsit kellemetlen, de egy pattanás kinyomása jobban fáj.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!