Hol lehet piros vagy vörös szemhéjfestéket kapni?
Figyelt kérdés
Mindenhol ilyen színű szemhéjfestéket keresek, de hiába. Pedig láttam már másokon, szóval valahol biztos árulják, tud valaki segíteni? Nem túl drága termékekre gondolok, legfeljebb 2-3 ezerért.2009. febr. 25. 18:21
1/6 anonim válasza:
MAC pigment-ből azt hiszem van piros is, nagyon szép, élénk színei vannak. Egy picivel azt hiszem több ugyan az ára 3000nél.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2009. febr. 25. 20:01
3/6 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írhat még más is, én nagyon örülnék neki, mert rengeteg metálos és rocker csajon látok piros vagy vörös szemhéjfestéket, de én az istenért sem találok!
Az előző válaszolónak köszönöm, ha arra vetődöm biztos megnézem, csak én messze vagyok Bp-től, gondolom ott lehet az üzletük :(
2009. febr. 27. 07:48
4/6 anonim válasza:
Szia,kicsit utólag válaszolok, de én az Ázsia Centerben vettem piros szemcerkát^^ Nézz körül a "kozmetikumos, sminkes" boltokban, tuti ráakadsz én pl ma vettem :D.
Sok szerencsét, remélem segitettem vmit :D
5/6 A kérdező kommentje:
Én is kicsit későn vettem észre, hogy írtál, köszi a választ!
2009. jún. 9. 12:17
6/6 anonim válasza:
Nem olyan szép szerintem a vörös vagy piros szem, mert kisírt szem látványát adja.
De sminkes boltban tuti kapsz, biztos van a Te városodban is. Illetve a másik megoldás a pirosasabb arcpirosító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!