Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » OPI körömlakk ebayről?

OPI körömlakk ebayről?

Figyelt kérdés

Megnéztem pár ebayer hirdetést és a jelenlegi árfolyam szerint kb 500 forinttal olcsóbbak a lakkok mintha Magyarországról rendelném a neten a magyar opis oldalról.

A kérdésem az, hogy ha több eladótól rendelek, akkor összeadódik a postaköltség is, mivel különböző helyekről jön, ugye?

Mert ha én kiválasztom a színeket, amiket szeretnék, de nincs meg mind ugyanannak az eladónak, akkor több eladótól kéne rendelnem. Ebben az esetben talán jobban megéri a magyar opi webshopból rendelni, igaz?

Van, aki rendelt már opi lakkot (akárhonnan) ? Mik a tapasztalatok?

2011. márc. 23. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem. Ha több eladótól rendeled, mindegyiknek van postaköltsége.

500 ft-ért olcsóbban nem éri meg amerikából behozatni, inkább keress olyan fodrász-vagy műkörmös boltot, ahol meg tudják neked rendelni, az ingyen van.

Az ebayen van ám még postaköltség, nem is kevés, ne felejtsd el,hogy mi még kívül esünk az egyesített postazónától, én ezért nem tudtam többször vásárolni, mert a mi postai díjszabásunk sokkal több, mint a környező országoké és az eladó nem vállalta a postázást a díj szerint.

2011. márc. 23. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:

ja..és igen, én rendeltem már opishopról is, meg más oldalról, de 1000 ft a postaköltség még hozzá.

Mielőtt rendelsz, írd be a gogle ba a lakk nevét és nézd meg sok képen,hogy milyen is valójában

2011. márc. 23. 08:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Műkörmösnél csak gagyi lakkokat láttam, nem hiszem, hogy tudna opit hozatni.

Azt hiszem maradok a magyar webshopnál. Egyszer belefér. Nem akarok sűrűn rendelgetni, általában drogériában veszek lakkot, csak gondoltam év végén ha meglesznek a vizsgák, akkor meglepem magam pár darabbal az OPItól. Azért az mégiscsak OPI.

2011. márc. 23. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez így van. Nekem rengeteg lakkom van, de az OPI a csúcs. Olyan fénypigmentek vannak benne,hogy elképesztő.

Belinkelek neked egy oldalt, én itt néztem ki az össze lakkom és ami tetszett, azt beírtam a keresőbe,hogy jobban megnézzem:

[link]

2011. márc. 23. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
25%
Opit már itthoni webshopból is rendelhetsz...
2011. márc. 23. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!