Pink cookie love forever parfümről vélemény? :D
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 18:48
1/6 anonim válasza:
Abszolút kedvenc *.*
Istenien édes, és hihetetlen tartós illata van (ruhán 6-7 napig simán megmarad), és rohadt olcsó. Szerintem amíg nem leszek 40, addig csak ezt használom.
2/6 anonim válasza:
Nekem az első szaglászásra megtetszett, de mikor a csuklómra fújtam, és megmutattam a barátomnak, neki nagyon nem tetszett. Vártam vele pár percet, hátha "kiforr" az illata, de nem. Az én bőrömön valahogy büdösnek érzem.
3/6 anonim válasza:
hát erről ugye tudni kell h a pink sugar copyja..nekem is ez van a doboza iszonyat cuki..magamon furi illatú de amugy szeretem csak egyre émelyitőbb illata van..:D
4/6 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, csak kicsit erős, émelyítő lehet pár embernek:)
Bár nem gyakran használom, csak akkor ha nagyon szerelmes, rózsaszín ködös hangulatomban vagyok(L)
Am a pasik bírják egyátalán?!:-)
5/6 anonim válasza:
Rajtam általában megdicsérik a pasik, azok is, akikkel nem vagyok olyan viszonyban, hogy "muszájból" bókoljanak. A barátom különösen odavan érte^^
Ezt az előző válaszolónak írtam.
6/6 candykiller válasza:
Én imádom*-*
vattacukros illata van,hihetetlenül olcsó,és tök sokáig megmarad*___*♥
12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!