Pink Sugar parfüm vélemény?
Figyelt kérdés
Ma véletlenül megtaláltam a szülinapi ajándékaimat és volt köztük 2 ilyen parfüm egy sima pink sugar meg valami pink sugar sensual. Kellemes illata van? Azt tudom,hogy édes,de még sosem szagoltam:D2011. jan. 25. 22:53
1/18 anonim válasza:
Szia!Jaj szerintem nagyon jó!Olyan az illata mint a vattacukoríze!Én imádom :)
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Hát sajnos van egy olyan rossz érzésem,hogy csalódás fog érni,mert inkább a kellemes virágos illatokat kedvelem:D Na mindegy lehet ezek lesznek a kedvenceim.
2011. jan. 25. 23:04
3/18 anonim válasza:
Általában ezt az illatot vagy nagyon imádják vagy utálják. Én az imádók csoportját erősítem, szerintem isteni illata van!:)
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi,és melyik a jobb a sima vagy a sensual?
2011. jan. 25. 23:09
5/18 Barbieee :") válasza:
alig van különbség ha jól emlégszem a kettő között:d
te mázlista!:)nem olcsó játékok...
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!:)
2011. jan. 25. 23:23
7/18 anonim válasza:
Nagyon jó, én kb. 3éve használom, és mindenki csak dicsér, hogy milyen finom illatom van. :)
8/18 anonim válasza:
Én nem bírom, számomra émelyítő az illata pár perc után. Zárt térben (pl. moziban), pedig kimondottan rosszul leszek az illatától.
9/18 anonim válasza:
Szia!
Hàt én nagyon szeretem ezt a parfümöt! Vattacukor illatu. De ha valaki nem szereti az édes illatokat annak szörnyü XD Jo sokàig megmarad az illata meg erös is.
17/L
10/18 anonim válasza:
Ja és ne kutakodj a szülinapi ajàndékaid utàn :P xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!