Pink Sugar parfüm vélemény?
Figyelt kérdés
Ma véletlenül megtaláltam a szülinapi ajándékaimat és volt köztük 2 ilyen parfüm egy sima pink sugar meg valami pink sugar sensual. Kellemes illata van? Azt tudom,hogy édes,de még sosem szagoltam:D2011. jan. 25. 22:53
11/18 Barbieee :") válasza:
ja és nyáron nagymelegbe elvileg nem ajánlott használni,megértem mert tényleg émelyítő :D
12/18 anonim válasza:
Volt ebből az illatból mintám, szerencsére nem vettem belőle nagyot, mert a páromnak szó szerint hányingere volt az émelyítő illatától.
13/18 anonim válasza:
Én szeretem, bár nekem nem eredeti van, az kicsit sokba kerülne... :D
14/18 Barbieee :") válasza:
ma 16:11
Ha lehet egy diszkrét kérdésem,mi a neve és hol vetted?:D
15/18 anonim válasza:
Nekem se az igazi van. én szegeden vettem.
16/18 anonim válasza:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:28
Ha Budapest környékén laksz, akkor Ázsia center vagy kínai piac (ha van egyáltalán még olyan). Ugyanaz a neve, ugyanúgy is néz ki, de mivel ázsiaiak árulják kétlem, hogy eredeti lenne. Viszont ugyanolyan erős és nagyon sokáig lehet érezni, meg persze olcsóbb is, mintha Dougles-ben és ehhez hasonló helyeken vennéd.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. jan. 27. 19:34
18/18 anonim válasza:
fantasztikus az illata! mindenki dicséri:) annyira jóó, nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!