Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A férfiak mennyire értékelik...

A férfiak mennyire értékelik a "tip-top"-ságot a mindennapokban?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a legtöbb nő igyekszik a legjobb formáját hozni mindig a lehetőségekhez mérten. Pl mielőtt kilép a lakásból rendbe szedi magát, minimál smink (szemceruza, spirál, korrektor). Szóval nem az, hogy órákat készül a tükör előtt egy félórás vásárláshoz a szupermarketben, csak hogy rászánja azt az 5-10 percet indulás előtt minden nap, hogy gyors rendbe szedi magát. Vagy, hogy szépen kilakkozza a körmét, belövi a haját, kiegészítőket használ egy-egy szép fülbevaló vagy nyaklánc. Szóval ezt a sok kis apróságot, ami önmagában nem nagy dolog, de mégis javít az összképen sokat, ezeket a férfiak mennyire veszik észre. Elsősorban arra gondolok, hogy a párotok mennyire veszi észre? Én magamnak csinálom egyelőre ezeket a dolgokat, nincs pasim, nincs konkrétan egy valaki akinek tetszeni akarok, azért csinálom, mert ÉN jobban érzem magam tőle. de kíváncsi vagyok, hogy ez vajon a pasiknak mennyit számít?
2011. márc. 21. 01:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

23:03-as:

"Engem irritálna ha a kukát is kisminkelve vinné ki,vagy a szomszéd boltba is kiöltözik mint egy primadonna"

NEM erröl van szó, a "kisminkelve" adott esetben annyit jelent, hogy a szemét szemceruzával kihúzza, hagy a száját kicsit kifesti - ez nekem NEM irritáló, a "nagykikészités" viszont igen. Sok nönek az alapdolog, hogy reggel mosakodás után a szemét és a száját finoman kikésziti, és ez a legtöbb embernek jóformán nem feltünö.

A "kiöltözik mint egy primadonna" megint nem az, amiröl itt szó volt, hanem arról, hogy nem kinyúlt, agyonmosott öltözetben mászkál, hanem tiszta, és rendes ruhákban.

HA te ezeket a különbségeket nem tudod felfogni, akkor elég nagy gond ban veled.

2011. márc. 22. 08:31
 12/14 A kérdező kommentje:

Látom, azért van aki megértette a lényeget:)

Arra gondoltam, amit az előző is írt, hogy szinte észre se veszik sokan azt a kis sminket, de azért mégis számít az összképet nézve.

2011. márc. 22. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdezö, a legtöbb ember nem tud különbséget tenni az ápolt és a extrán kikészitett és kiöltözttség között, illetve az elhanyagolt és az egyszerü között.

Minden nönek, aki ad magára, kötelezö lenne otthon is ápoltnak lenni, nemcsak akkor, ha meny valahová.

2011. márc. 23. 07:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Több, mint 3,5 éve vagyunk együtt, de szereti a hajam össze-visszaságát, amikor felkelek, amikor az ő -nem tudom hány számmal nagyobb- ruháját hordom, amikor nincs rajtam smink, amikor nem fújom be magam (szereti a bőröm illatát, az "én" illatomat).

Ha valaki erre azt mondja, hogy igénytelen, úgy tűnik el van szállva magától. Persze a büdös szájszag undorító, de ha most a barátomnak borostája van, otthon nem éppen tipp-topp ruciban mászkál, ha kicsit elaludta a haját, akkor ez már igénytelenség? Inkább az az igénytelenség, amikor napokig nem fürdik valaki, folyton káromkodik, az életben csak tengődik és nem hajlandó semmit tenni a céljának elérése érdekében.

Imádom a barátom, ahogy van. Amikor cukkoljuk egymást, amikor nevet, amikor odabújik hozzám...és ha ezt éppenséggel olyan külsővel teszi, ahogy az előbb leírtam: akkor is nagyon boldog ember maradok!

2011. dec. 22. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!