Cserélt már vissza valaki valamit az avonnál?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 17:27
1/5 anonim válasza:
Még nem, de most gondolkozom rajta. Elvileg a katalógus hátulján ott van, hogy mennyi időn belül küldheted vissza a terméket, ha nem vagy megelégedve vele. Gondolom akkor ez használt cuccokra is igaz (különben honnan tudnád, hogy nem vagy megelégedve vele, ha nem próbáltad még ki)
2/5 anonim válasza:
Velem már többször is előfordult....mellesleg a használt termékekre nem vonatkozik...csak akkor ha nem azt kaptad amit kértél...pl másfajta szempillaspirál...stb...ezt a csomagoláson már láthatod...ha kibontás után vagy vele elégedetlen akkor sajnos ez van..legalább tudod h legközelebb ne azt rendeld
3/5 anonim válasza:
Hát kár,hogy így van,mint ahogy a második válaszoló írta.
Én is vissza akartam küldeni egy rúzst(aminek ugyan az volt a megnevezése,mint amit rendeltem,de árnyalatokkal sötétebb volt,mint a képen),és egy szemhéjpúdert(aminek lényegében nem volt színe használatkor..),de nem lehetett visszaküldeni,úgyhogy kidobtam.
4/5 A kérdező kommentje:
Én is rúzst akartam visszaküldeni de így meg se próbálom :S
Köszi a segítséget:)
2011. ápr. 3. 19:01
5/5 anonim válasza:
Ez nem igaz, a használt terméket is vissza lehet küldeni!!!
10 éve vagyok tnő és koordinátor is voltam. A lényeg, hogy a fele ne fogyjon el a terméknek, mert az már gyanús, hogy a felét ingyen elhasználtad, aztán visszakéred a pénzed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!