Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mire jó a fültágító?

Mire jó a fültágító?

Figyelt kérdés

multkor láttam egy csajt akinek tágitó volt a fülébe és személy szerint nekem nem tetszik de nem nekem kell h tetszen.

de mire jó h valakinek egy lyuk van a fülébe?

2009. febr. 22. 10:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

már sok helyen láttam ilyen kérdést,hogy "mire jó"...de végülis erre nincs válasz,semmire sem jó...nem azért van hogy jó legyen valamire...miért a piercing mire jó?végülis ugyanaz a téma,és a piercingnél is meglehet kérdezni,hogy mire jó...bár nemhinném,hogy valaki tudna rá értelmes választ adni.

mellesleg az első válaszolóval értek egyet:)

2009. júl. 1. 18:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
én se divatból tágítottam. hanem azért mert nagyon tetszik. imádom h átlátni a fülemen.. és nekem csak 6 mm. :D ez még simán visszamegy. sőt van ismerősöm akinek 15mm-es füle is visszament.. egyéntől függ..
2009. aug. 15. 16:39
 13/24 anonim válasza:
74%

Nekem naon teccik 1 csaj akinek ugyszint van fültágítója. 1 centis most, és amég nem lesz túlzottan nagy nem érdekel :)

Am meg eltakarja a haja

2009. dec. 15. 15:17
 14/24 anonim válasza:
100%

Érdekes dolog ez. Az eredetét lehetne vitatni... (pl.) sok ősi vallási istenséget ábrázoltak fültágítóval, vagy ott vannak az afrikai törzsek...

Nekem is van egy 8mm-es és eszembe se jut, hogy kivegyem. Pedig olyan iskolába járok ahol még le is kell ragasztanom hogy ne látszódjon, mondjuk ez más téma...

És hogy mire jó? Mire jó színes, mintás ruhákat felvenni ennyi erővel? : D

Hogy fog kinézni öregkoromra? Nem egy idős nőnek lóg a fülcimpája mert súlyos fülbevalókat hordott egész életében...

Nem fogok tudni munkát találni? Nem jogásznak, vagy orvosnak készülök. : D

Senkit nem akarok meggyőzni mert persze, hogy nem tetszhet mindenkinek. De más országokban is tudnak rugalmasan hozzáállni.

f/17

2010. febr. 2. 23:07
 15/24 anonim válasza:

ez így van a tetoválásokkal is, mweg kell gondolni hogy hol szeretne elhelyezkedni az ember mert ha orvos,ügyvéd lesz,lehet ki kell vegye ha túl nagy,a lyuk meg csúnya szóval meg kell operálni...ha kicsi,nem látszik hogy egy fülbevaló vagy mi(ha tömött).

nekem 8mm-es van és egyáltalán nem bánom, nem ilyen állásom lesz:D

a tágító nem egy olyan dolog ami "jó valamire",ez olyan mint egy fülbevaló, egyszerüen csak díszít:D

2010. jún. 14. 07:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
én a 15. születésnapomra kaptam az akkor 6-os fültágítómat. Akkor mindenki megbotránykozott rajta; felnöttek, diáktársak, családtagok egyaránt. Akkor még nem volt divat... Azóta eltelt 3 év, és lásd, már a kis barbie baba plasztik csajok is 10-es lyukkal a fülükben rohangálnak a plázában :'DDD Én szerencsére nem estem a ló tulsó felére, és a 10-es méretnél sikerült megálljt! parancsolnom magamnak :) Hogy mire jó? Nekem anno a lázadást jelképzete, mára viszont már hozzám nőtt. Ennyi :D
2010. jún. 24. 22:44
 17/24 anonim válasza:

A fülcimpánk is növekszik, nyúlik, minél idősebb valaki, annál nagyobb, hosszabb a cimpája. Sok kultúrában a hosszú fülcimpa a bölcsesség jelképe (mivel az öregemberek cimpái eleve hosszabbak, ugye), így igen tetszetős tulajdonság. Buddha különösen megnyúlt fülcimpái is ennek köszönhetőek. Sok esetben a nagy, nehéz fülbevalók viselése is a cimpa nyújtása miatt van, sőt, egyes természeti népeknél eleve tágítják-nyújtják a cimpát, fokozatosan egyre nagyobb idomok beleillesztésével. .. Minél nagyobb holmi van a fülcimpában, annál szebb a tulajdonosa. A fülbe helyezett tágító tárgyat sok eseten díszítették is, erre Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában is számtalan példát találtak az utazók, kutatók. Mára már a nyugati kultúra is átvette ezt a szokást, s némelyek, talán csak különcködés miatt, maguk is hatalmasra nyújtott fülcimpákkal élnek…

engem főként Buddha miatt kezdett el érdekelni. ezér is, miután sokat utána olvastam csináltam csak. ez szerintem inkább azért érddekes, mert valakiknek a kultúrájából van bennem egy darab, aminek a tulajdonságai érdekelnek, és közel állnak hozzám. és az, hogy valaki azért csinálja, hogy menőzzön vele, hogy ejj nekem, van. neked?.. szánalmas. :)

2010. aug. 14. 15:19
 18/24 1 srác ***** válasza:
100%
cigitartó
2010. dec. 23. 17:40
 19/24 Gézunéni. válasza:

Érdekes kérdés ez a "Mire jó..?"

A tágeszosok is feltehetnének egy "Mire jó..?"-t tartalmazó kérdést,és lehet,te se tudnál válaszolni.:)

Én erre a "Mire jó..?"-ra nem tudok válaszolni..

Egyszerűen csak van és kész..

Én gyönyörűnek tartom. Nagyikoromban meg már úgy is tök mindegy lesz,milyen a fülem.. :)

Jaa és.. "Mire jó,ha valakinek egy lyuk van a fülébe?" fülbevaló.. az is egy lyukban van,csak szabad szemmel alig látható.. ;) A fültágító ennek a vadabb változata. :)

[annyi a baj,hogy a divatmajmok ezt a.. "stílusirányzatot" is elkezdték ostromolni.. most már minden tizedik ember,aki szembe jön az utcán,tágeszos.. és ezért ítélik el azokat,akik "szívből" csinálják.. :/ a divatmajmok miatt..]

És a végszó: Fültágíítóó. ♥

2011. jan. 5. 21:52
 20/24 Gézunéni. válasza:

Jaj, még valami! :)

Írjátok,hogy a fiatalabb korosztály poénból csinálja..

Én bőven a fiatalabb korosztályhoz tartozom,de egyáltalán nem úgy tekintek rá,mint poénra. ^^

2011. jan. 5. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!