Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mire jó a fültágító?

Mire jó a fültágító?

Figyelt kérdés

multkor láttam egy csajt akinek tágitó volt a fülébe és személy szerint nekem nem tetszik de nem nekem kell h tetszen.

de mire jó h valakinek egy lyuk van a fülébe?

2009. febr. 22. 10:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
ez tetszik nekik ennyi :)
2009. febr. 22. 10:44
 2/24 anonim válasza:
69%
ez a "divat" .. arra jó h kitűnjenek a tömegből semmi másra.. csak arra kíváncsi lennék h nagyi korában hogyan magyarázza ki az unokájának h van egy luk a cimpáján :) amúgy nagyon káros mert a fülcimpában rengeteg ideg van..
2009. febr. 22. 11:52
 3/24 anonim ***** válasza:
86%
Egy részt divat, stílushoz köthető, de van aki csak azért hordja, hogy kitűnjön. Kb. az egy centis lyuk még valamilyen szinten beszűkül de a nagyobb lyukak megmaradnak olyan nagynak és csúnya lógós lesz a cimpa ha kiveszik a tágítót. Amit csak plasztikával lehet helyrehozni.
2009. febr. 22. 12:11
 4/24 anonim ***** válasza:
90%

Igen, ilyen csajt én is láttam már, egy kis plázap...a rikító rózsaszín fúltágítóval....ez a divat részleg, ami azokból az emberkékből áll, akik azért tágítják, mert menő és ők azok, akik később majd megbánják.

De van az a részleg is, akiknél ez a stílushoz tartozik, ahhoz, amit képviselnek. Na ők már nem fogják bánni idősebb korukban sem, mert ha komolyan gondolják most, amit képviselni akarnak, akkor ebben a szellemben élnek 60 évesen is, csupán van plusz néhány évtized mögöttük.

L20

2009. febr. 24. 08:32
 5/24 A kérdező kommentje:
hát ez a csaj egy ilyen félig levágott hajú csaj rocker cipő táska
2009. febr. 24. 14:54
 6/24 anonim válasza:
81%

oké hogy Divathoz is köthető,másrészről egy néger törzstől ered az egész.

Én hülyeségből csináltam 14 évesen most vagyok 18.

2,2 cm a tágítóm (:

2009. márc. 18. 07:44
 7/24 A kérdező kommentje:

nem bánod??

mm h akkor hülyeségből megcsináltad

2009. márc. 19. 15:57
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
sztem jó dolog és extrém :D én 80 évesen se szégyenkeznék vele.
2009. márc. 30. 15:04
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
akinek tetszik,és stilusbol csinálja,nem hóbortból,meg divatból,vagy épp koppintásból,az nem gondol bele,később milyen...:) Tapasztalat.
2009. máj. 28. 18:24
 10/24 A kérdező kommentje:

köszi

igen szerintem a mi korosztályunk poénból megcsinálja aztán v megbánja vagy nem

2009. máj. 28. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!