Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi pénzt adnátok ki egy...

Mennyi pénzt adnátok ki egy bizsu úgymond fashion nyakláncért?

Figyelt kérdés

Boltokban, ajándékboltokban láttam ezüst színű, egyszerű nyakláncokat szép medállal, amik afféle hétköznapi hordásra vannak kitalálva. Szóval nem ilyen alkalmi ékszerre gondolok, hanem pl ezüst színű lánc, kör alakú, pici köves medállal, vagy vmi pici futómedállal. Ezek feldobják kicsit a hétköznapi viseletet, de azért mégis apróság. Ezekben a boltokban én kb olyan 1500-2000 Ft között láttam ezeket a láncokat. Bevallom én ezt soknak találtam. Pár napja máshol láttam 890-ért nyaklánc + fülbevaló párosítást, ami számomra sokkal elfogadhatóbb árfekvés volt. Ti mennyit adnátok ki kb ilyen ékszerekért?

Itt van pár link h kb mire gondoltam:

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 15. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem ezek annyira nem tetszenek (mondjuk a 3. nem rossz), de ha valami olyan lenne ami tetszik, akkor szinte akármennyit, nem szoktam nézni nagyon mi mennyibe kerül, vagy van pénzem rá, vagy ha nincs, akkor gyűjtök, ennyi.
2011. márc. 16. 00:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem az ilyen ékszereket,és elég sok is van.Tényleg feldobja az öltözéket..

Egyébként 1500-2000 forintért ezüst nyakláncért nem rossz ár.A 890 forintos ékszerek ezüstözöttek..Van ahol olcsóbb van ahol drágább..

Én nem is olyan régen ezt vettem

[link] (ezüstözött ez is..) de vannak olyan ékszereim amit kosztümös ékszereknek nevezik..

2011. márc. 16. 01:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább vennék valódi ezüst ékszert,az kb ugyan ennyibe kerül,vagy ha drágább is,akkor sem sokkal.Ráadásul tartósabb is.A bizsu idővel elveszti a fényét,megcsúnyul,allergiát okozhat.Az ezüsttel nincs ilyen gond.Tehát én nem adnék ennyi pénzt bizsuért.Felesleges.
2011. márc. 16. 07:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 100Ft-os boltokban nézz szét, ott egész olcsón vannak, és akár szettben is vehetsz. Ha meg nem tetszene, átugrasz egy másikba, vagy visszanézel később, ha új cuccokat hoznak.
2011. márc. 16. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó szívemből szólt. Fűzni is szoktam, ha van kedvem hozzá, de Isten ments, hogy ilyen boltban vásárolt alumínium/műanyag bóvlikat aggassak magamra.
2011. márc. 16. 08:26
 6/9 anonim ***** válasza:

vagyis neki:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:39

2011. márc. 16. 08:27
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi

Majd szétnézek 100-asokban.

2011. márc. 16. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát. Nem tetszik egyik se... de olyan 500ft-ért dobálnám, ha rajtam múlna, többet úgy sem ér :D
2011. márc. 17. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:

A 2000 ft egy szettért egyáltalán nem sok. De ha megkapod 890-ért az még jobb.

Csak a túl olcsó bizsukkal azért vigyázni kell. Én jártam már úgy, hogy megvettem máshol olcsóbban, és kiestek a kövek belőle. De persze azért lehetnek kivételek.

2011. márc. 19. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!