Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet szempillaspirált visszav...

Lehet szempillaspirált visszavinni, és levásárolni azt az üzletben?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy szempillaspirált, de eléggé csalódtam benne.. A blokk megvan. Olyat nem csinálhatok hogy visszaviszem a boltba és egy másikat veszek az árán ? xD
2011. márc. 14. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Smink cuccot nem cserélnek, ahogy fehérneműt se.
2011. márc. 14. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon,hogy neked tetszik-e vagy sem, nincs csere!
2011. márc. 14. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Csere csak akkor van,ha olyan az indok,hogy pl lemérted még használat előtt ,és kevesebb folt benne,mint amennyi fel van tüntetve,vagy feketét vettél,de barna volt benne.

Pénzvisszafizetés pedig csakis szintén hibás és bizonyos összeg feletti terméknél van.

2011. márc. 14. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert kipróbálás után nem tetszik tuti nem fogják kicserélni. Kozmetikumoknál max. akkor van ilyen, ha pl. lejárt a szavatossága és csak otthon vetted észre, vagy hibás a termék.
2011. márc. 14. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom, hogy mit képzelsz. Attól hogy neked nem jött be, attól még miért cserélnék vissza? Mit csinálnának egy kibontott szempillaspirállal? Ha megveszel egy zacskó chipset, és megkóstolás után rájössz, hogy mégsem ízlik, akkor sem viheted vissza a boltba, hogy márpedig te le akarod vásárolni az árát, mert neked nem ízlik. Ha a szempillaspirál minőségével van a baj, akkor az nem a drogéria hibája.
2011. márc. 14. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:
jolvan relax
2012. jan. 24. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!