Hol lehet Gyűrűk Ura gyűrűt venni? Régebben TESCOBAN is volt.
Tilos rövidíteni, vagy mi van?
Amúgy ha ez a menő, hogy már 3x olvastad, akkor nyugodtan elbújhatsz - én most fogom újraköttetni a 11 éves példányomat, mert már szétesett az olvasástól.
Mindenestre jót röhögtem, köszi :D
Nem nekem nem jutott el az agyamig, hogy lehet töröltetni is:)
Mellesleg nem ettől leszek rajongó, de nem is attól hogy felvágok vele, hogy már 3x átolvastam.
Az, hogy mi ér valamit, meg nem a te tiszted meghatározni, főleg ha neked annyit ér az egész, hogy veszel valami sz*r bizsut mutogatóba, és ettől te menő Tolkien rajongó leszel :/
A válasz megírásának időpontja: 03-20 18:32
Már megbocsáss, nem dicsekedni akartam vele, hogy most olvasom harmadszor. Tudod, én is dolgozó ember vagyok, és baromira nincs időm reggeltől estig olvasni. Amit egyébként sajnálok, de az most mindegy.
És attól még ő leget IGAZI Tolkien rajongó, hogy olyan gyűrűt szeretne.
Kedves Kérdező! Nézd csak mit találtam: [link]
Más online aukciós portálon is érdemes lenne megnézned. Szerintem. Remélem tudtam segíteni. :)
Szép estét!
Itt is lehet vásárolni, ha valakit érdekel.
1 [link]
3:55-ös pedig szégyellhetné magát. Bárki, aki szereti Tolkient, A Hobbitot, vagy a Gyűrűk Urát, ha látta, olvasta miért ne vásárolhatna magának gyűrűt olcsón?
Hisz jelkép, a mögöttes érték a fontos.
Hiába kérkedsz azzal, hogy hányszor olvastad, úgy látom egyik erényét,mondanivalóját se tetted magadévá....
Ebay
Ezt beírod: lord of the rings ring, és lehet már 300FT-től ilyeneket kapni ingyen házhozszállítással.
Nem tudom azóta sikerült e vásárolnod ilyen gyűrűt én ezt találtam ami még szerintem olcsó kategória :) Parancsolj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!