Hol lehet Gyűrűk Ura gyűrűt venni? Régebben TESCOBAN is volt.
Amikor ment a mozifilm, ha vettél mellé menüt adtak hozzá. Én anno beledobtam a kukoricába, és mikor lement a film, belenéztem az üres kukoricásdobozba, amit egész végig a kezemben szorongattam, de addigra már nem volt benne...:D
Sajnos ez szezonális termék, és már nincs szezonja, ha sikerül ráakadni, akkor is max ilyen búcsúba, vagy valami pavilonban, ahol mindenféle vackot árulnak. Amit meg lehet kapni, tényleg elég drága, mert rendes ékszer.
Ha ennyire tartod a dolgot, nagyon remélem, hogy nem találsz.
Olyan emberek szoktak ma is ilyesmit hordani, akiknek jelent valamit Tolkien munkássága, rengeteget foglalkoznak vele (munkásság alatt nem csak a Gy.U.-ról beszéltem, a gyengébbek kedvéért).
A westendben van ilyen bolt, kb 2 hónapja láttam ott olyan gyűrűt.
A válasz megírásának időpontja: 03-14 13:55
Na idefigyelj!
Tolkien remek szerző, én is imádom, a Gyűrűk Urát meg már min. 3x olvastam, hogy a többi művéről ne is beszéljünk. Ha neked annyit ér, hogy csak "Gy.U"-ként emlegeted, akkor inkább ne szólj hozzá, főleg ne oltogass másokat.
Nem lehet mindenki olyan k*rva művelt mint te... Ha ő olyan gyűrűt akar, akkor olyat akar! Remélem lesz is neki! :P
Amúgy én is csak a vaterát tudnám mondani sajnos, nem valószínű, hogy üzletben lehet még itthon kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!