Hogyan fessem ki magam? (többi lent)

annyira szeretem a néptáncosokat, főleg ugye akik a mi városunkban táncolnak.:)
kérdésre térve. ha szeretnél olyan sminket, amelyik megy a pirosas bordós dologhoz, akkor azt csak a száddal tudod elérni. (ha a szemedre pirosat kensz, kicsit beszívottnak, és kisírt szeműnek fogsz tűnni..:) van egy olyan érzésem, h már próbálkoztál piros rúzzsal, de az lehet, h nem vált be. ez nem azt jelenti, h egyik piros rúzs sem áll jól. én is néztem már magamon ilyen nagyonerős élénkpirosat, ami nem állt jól. viszont a sötétpiros ami szintén erős, már jól áll. szaladj el gyorsan a legközelebbi drogériába és próbálgass. úgy próbáld ki a rúzst, h a kezed szélére kened, aztán az arcodhoz emeled a kezed a szád helyére. így meglátod, h milyen erősen fog a rúzs és hogy áll az arcodhoz. legyen nálad valami arctisztító vagy sminklemosó kendő, különben nem fogsz tudni kiigazodni a sok piros vonal között. ha a szádat ilyen erősre festetted, akkor a szemed nem erősre, max hangsúlyosra kell festeni. mivel színpadi smink és látványosnak kell lennnie, húzz cicaszemes tusvonalat(olyan erősségűt, vastagságút, fomájút amilyen neked jól áll) és használhatsz műszempillákat is. ezen kívül alapozó, meg ilyen alapdolgok...:)
egyébként az igazat megvallva én akárhányszor beszélgettem néptámcos ismerőseimmel fellépés előtt vagy után, nem volt rajtuk soha nagyon smink, nem is figyelte azt senki és mégis gyönyörűek voltak:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!