Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan fessem ki magam?...

Hogyan fessem ki magam? (többi lent)

Figyelt kérdés
Holnap március 15-e alkalmából néptáncosként fellépek. Bordó a blúzom, kötényem, fehér a szoknyám, a szalagom piros. Milyen erős színpadi sminket csinálhatnék? (rengeteg fellépésen voltam, kifogytam az ötletből és igazából egyik se nagyon jött be) Linkelhettek is. Köszi! 15/L
2011. márc. 14. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:

annyira szeretem a néptáncosokat, főleg ugye akik a mi városunkban táncolnak.:)

kérdésre térve. ha szeretnél olyan sminket, amelyik megy a pirosas bordós dologhoz, akkor azt csak a száddal tudod elérni. (ha a szemedre pirosat kensz, kicsit beszívottnak, és kisírt szeműnek fogsz tűnni..:) van egy olyan érzésem, h már próbálkoztál piros rúzzsal, de az lehet, h nem vált be. ez nem azt jelenti, h egyik piros rúzs sem áll jól. én is néztem már magamon ilyen nagyonerős élénkpirosat, ami nem állt jól. viszont a sötétpiros ami szintén erős, már jól áll. szaladj el gyorsan a legközelebbi drogériába és próbálgass. úgy próbáld ki a rúzst, h a kezed szélére kened, aztán az arcodhoz emeled a kezed a szád helyére. így meglátod, h milyen erősen fog a rúzs és hogy áll az arcodhoz. legyen nálad valami arctisztító vagy sminklemosó kendő, különben nem fogsz tudni kiigazodni a sok piros vonal között. ha a szádat ilyen erősre festetted, akkor a szemed nem erősre, max hangsúlyosra kell festeni. mivel színpadi smink és látványosnak kell lennnie, húzz cicaszemes tusvonalat(olyan erősségűt, vastagságút, fomájút amilyen neked jól áll) és használhatsz műszempillákat is. ezen kívül alapozó, meg ilyen alapdolgok...:)

egyébként az igazat megvallva én akárhányszor beszélgettem néptámcos ismerőseimmel fellépés előtt vagy után, nem volt rajtuk soha nagyon smink, nem is figyelte azt senki és mégis gyönyörűek voltak:)

2011. márc. 14. 13:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Melyik városban laksz? Hát... eddig kék sminkem volt, mert a legtöbb fellépőruhához az megy, de most csak ebben az egyben leszek. Barnával is szoktam néha sminkelni, de az nem látszik...főleg 100-120 táncos között.
2011. márc. 14. 13:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekünk kötelező sminkelni. :S Sajnos. Állítólag jól áll, de engem irritál, hogyha tele van az arcom alapózóval meg társaival, de inkább sminkelek, mint lebasszanak. :(
2011. márc. 14. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:

nem tudom milyen az arcszerkezeted,így igen nehéz...azért linkelek pár képet,a színek rajtad múlnak

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 14. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
1. válszoló vagyok. Jászberényben:)
2011. márc. 14. 14:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :D
2011. márc. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!