Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagy az orrom és a szám is...

Nagy az orrom és a szám is vastag. Ráadásul kicsi köztük a távolság. Hogyan fessem ki magam iskolába, hogy ne hangsúlyozzam ezeket?

Figyelt kérdés

Egyzser kifestettem úgyahoyg mostanában "menő":

nagy feketével körbehúzott szemek, csillámló ajkak.

De az orrom és a szám hatalmasnak tűnt a szememet pedig összehúzta.

Mostanában csak felül húzom ki a szemem de azt is a tövénél vagy csak egy nagyon kicsit a szemhéjam közepéig.

Nem használok alapozót,sem korrektort van egy két pattanás a homlokomon de nem halok bele.Ha alapozózok csak még több lesz.

Az iskolába szeretném sminekelni magam de csak finoman és főleg szememet kiemelni ami eltűnik a szemüveg alatt.

Hogyan húzzam ki, vagy mit csináljak?

linkelhettek is:)

15/L

u.i:nem akarok sok vagy feltünő sminket csak kis szolidat!

2010. aug. 16. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nos,igen,ha a szádat fested,csak még jobban hangsúlyozod,oda tereled a figyelmet.Azt ajánlom,válassz egy nagyon jó minőségű alapozót és egy szempillaspirált.Ezekkel nem lehet melléfogni,és nem kell neked úgy sminkelni,ahogy menő,úgy kell sminkelni,hogy jó álljon.Próbálkozhatsz esetleg színes szemcerkával is,zöld,lila,ezekkel húzol egy vékony vonalat a szemhéjadon,akkor oda helyezed a hangsúlyt,vagyis egyből ez fog feltűnni,nem az orrod.
2010. aug. 16. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Jaj,értem,alapozót nem akarsz,akkor az még jobb,tovább alhatsz reggelente.

Találtam egy jó kis képet,ahol sztem szép a szemfestés.Egyszerű és nagyszerű és bizony a színes szemcerka is jó szolgálatot tesz.

[link]

2010. aug. 16. 12:49
 3/3 A kérdező kommentje:

szia. most ,hogy nézem ugyanolyan az orrom meg a szám mint rihannáé.

Azt hiszem az ő smink tippjeit elfogom lopni.:D

és beszerzek pát színes szemcerkát:D

köszönöm:D

2010. aug. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!