Hol lehet venni olyan fehér krémet vagy anyagot amit a gésák használnak hogy fehér legyen a boruk?
sziasztok
arra a fehér anyagra gondolok amitől fehér lesz az arcuk.
lehet neten is de rendes boltot is írhattok.
koszike
Ezt találtam a gésák sminkjéről:
A smink tökéletes felvitele nehéz és időigényes folyamat. Öltözés előtt kell felvinni, hogy elkerüljék a kimonó bepiszkolását. Először viasz vagy olaj alapot visznek fel a bőrre, ennek neve bincuke-abura. Ezután vízzel kevert fehér porból krémszerű pasztát készítenek, és bambuszecsettel kenik a bőrre a nyaktól indulva fölfelé. A fehér smink befedi az arcot, nyakat és a mellkast, két-három kihagyott terület kivételével (ezek V-t vagy W-t formázó alakok). Ezek egyrészt a tarkón maradnak ki, hogy kiemeljék ezt a tradicionálisan erotikus részt, másrészt a hajvonal mellett egy vonalban, hogy egy maszk illúzióját keltsék.
A neten nem láttam ezt a különleges anyagot, de találtam valamit, amivel ugyanazt a hatást lehet elérni:
-vagy fehér alapozót vegyél
-Vagy te magad is előállíthatod(bár ennek vannak kockázatai,hogy elrontos) mivel ,hogy:
Testápolót keverj össze babahintőporral de úgy-hogy a pintőpor legyen a több benne. ENNEK A KOCKÁZATA: -nem egyenletesen kevered ki---->nem lesz színe
----->csomós lesz
Itt tudsz tenni 30ml-s kiszerelésben fehér arcfestéket (én a vizes alapút ajánlom/használom). Kétezer forint körül van az ára, és egy életre elég.. Körülbelül két rétegben tökéletesen fed.
Én is ilyet keresek már nagyon rég óta a hulla fehér bőrömhöz! Abszolút albinófehér bőröm van, halványvörös szeplőkkel és sajnos - felnőttkori himlő nyomaival (szerencsére nem mélyek) és egy réteg alapozó már elfedné, de a legvilágosabb 001es ivory (elefántcsont) alapozó is legalább 2 árnyalattal sötétebb! Jól látható volt a sárgás színkülönbség az arcom és nyakam között.
Kipróbáltam a Rossman és a DM teljes kínáltatát is, de mindegyik sötét volt.
További ötleteket én is szívesen vennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!