Ha kék a szemem, akkor tényleg nem illik a kék szemhéjpúder hozzá? Milyen színt használjak?
Figyelt kérdés
Az esküvői sminkemhez kellene tanács. Tiszta hófehér ruhám lesz, a szemem kék, a bőrőm aránylag fehér és sötét szőke a hajam. Várom a tanácsokat, tippeket.2009. febr. 20. 17:01
11/13 anonim válasza:
Nekem baromi világoskék szemem van ( szürkéskék), ha fekete körsatírral festem a szemem, aztmondják olyan vagyok, mint Marilyn Manson xD ( csakhogy neki kontakt lencsétől olyan a szeme amilyen) :D de pont ezért szeretem a feketét...
viszont szerintem a világoslila nagyon szép és szolid tud lenni, a világosrózsaszín is marhajól néz ki ( bár én extrémebb fajta vagyok szóval narancsárgától kezdve az erős rózsaszínig minden használok ,mert aztmondják az én szememen minden jól áll :D ) mázli mi? :D amúgy a legtöbben akkor szokták mondani, hogy de szép kék szemem van amikor erős türkizkék szemceruzával festem be a szemhéjamat :) ütős nagyon ;)
12/13 anonim válasza:
jam amugy lemaradt, hogy fekete hosszú hajam van világos bőrrel :)
13/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!