Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha kék a szemem, akkor tényleg...

Ha kék a szemem, akkor tényleg nem illik a kék szemhéjpúder hozzá? Milyen színt használjak?

Figyelt kérdés
Az esküvői sminkemhez kellene tanács. Tiszta hófehér ruhám lesz, a szemem kék, a bőrőm aránylag fehér és sötét szőke a hajam. Várom a tanácsokat, tippeket.
2009. febr. 20. 17:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

hat szerintem illik hozza a kek hisz akkor meg jobban kiemeled a szemed szinet:d

es tenyleg a kek szemuek ritkak..szoval hasznald ki ezt :d

2009. febr. 20. 17:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a lila szín is jól megy a kékhez

nem a színeken van a hansgúly hanem az árnyalatokon

2009. febr. 20. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valami élénk színet használj.Lila,rózsaszín.Én inkább az ezüst árnyalatokat kedvelem a végén kevés feketével.Szerintem a kék szemhez tényleg nem illik a kék szemhéjpúder inkább a kék szemceruza.De van kivétel!Itt van néhány tipp:

[link]

[link] ez nem kék szem)

ttp://www.nlcafe.hu/data/szakerto/regikepek/412479/12.jpg

[link]

2009. febr. 20. 19:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

bocsi rosszul linkeltem ttp://www.nlcafe.hu/data/szakerto/regikepek/412479/12.jpg

[link]

[link]

3.voltam

2009. febr. 20. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem illik, nem emeli ki a szemed! Én is kék szemű vagyok és lilát, rózsaszínt, barnát, feketét használok!
2009. febr. 20. 22:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

szia! az elso iro vagyok es utanna neztem neten... kek szint nem ajanlanak :( nah nem tudom matek tananrnomnek kek szeme van es jol all neki mikor kekre van festve a szemheja:)

nah de nezdd mit talaltam:

• Kék szemek: a kék a kékben elveszik. A szürke, lila, és földszínektől inkább világít a kék szem

Felső szemhéjon a pillák tövét is megfestem fekete ceruzával, majd fekete (vagy grafitszürke, v ezüst, v csokoládébarna, stb.) porral elkezdem elmosni a ceruzavonalat úgy, hogy 1 lapos egyenesre nyesett ecsettel felviszek 1 kevés port és finoman belenyomkodom a vonalba. Majd 1 másik lapos ecsettel felviszek a mozgó szemhéj egész területére 1 világosabb színt, itt már lehet játszani: nekem most óriási kedvencem az orgonalila, de lehet tejeskávészínű, vagy finom barna árnyalat, ha kék szemre festünk, ezüst minden színű szemre, zöldre pedig a lila. Az a lényeg, hogy ez a szín világosabb legyen, mint amivel kontúroztam. A határ a szempillák vonala nyitott szemmel mérve.

nah de nezzd van aki megis azt allitja hogy kiemeli a kek szemhejpuder a kek szemet !

A kék bármely árnyalata kiválóan hangsúlyozza a kék szemszínt. A belső szemzug felé világosodjon. Ha a belső szemzug színe világosabb, mint a szemhéj többi részén, akkor a szem optikailag nagyobbnak és frissebbnek tűnik. Az alsó szemkontúr vonala lehet világoszöld, akár árnyékolva is. A rózsaszín árnyalatok egyaránt jól állnak a zöld és a kék szeműeknek. A rózsaszín szemhéjfestékeket egyenletesen tegyük a szemhéjra. Akár a szemöldök vonaláig is érhet, sőt ott lehet sötétebb rózsaszín is. Lila, barna vagy fekete szempillaspirált is használhatunk. A rózsazsín mellett a gyöngyház színeket is választhatunk, melyek nemes tekintetet kölcsönöznek. A szép és visszafogott gyöngyház színű szemhéjfestékekhez használhatunk arany vagy világpsabb barna szemhéjtust vagy szemceruzát. A csillogó szemtus tökéletesen kiegészíti a gyöngyház színű szemfestékeket. Barna vagy fekete szempillafestékkel emelhetjük ki a pillákat.A lila szemfesték a kék szemszínnel titokzatos hatást kelt.Az orgona,mályva és egyéb lilás árnyalatok jól mutatnak a kék szem körül, de a szemöldök felé felfelé legyen egyre világosabb a megfelelő hatás kedvéért. A szempillák tövébe húzhatunk sötétebb lilás vonalat. A lila, barna vagy fekete szempillaspirállal fejezzük be a sminkelést. Ajkainkra halvány rózsaszín szájfény vagy rúzs kerüljön.

nah nem tudom tob kek szemut lattam mar kek szemhejfestekkel meg pl konturral es szerintem is kiemelte... nah de probaldd ki hogy melyik all jobban nezegessd magad a tukorbe es pl fest ugy ki magad probakent hogy fel szemed kek masik pedig lilara vagy amelyik sizn tetszik meg neked :)

majd irj hogy neked melyi ktetszett jobban :D

mert mostmar en is kivancsi vagyok :P

puszi

2009. febr. 21. 07:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én sminkes szeretnék lenni. Ez egy tévhit, hogy a kék szeműeknek tilos a kék! Csak jól kell alkalmazni, a jól megválasztott árnyalatot.

Nekem is kékes színű a szemem és sokszor használok kéket. Tulajdonképpen én minden színt használok :))

Én is olyan típus vagyok, mint te, fehér bőr, sötétszőke haj.

Amit az egyik kedves válaszadó belinkelt:

[link]

- Szerintema fenti kék szép, csak talán kicsit túl sok esküvőre... de ha mondjuk a szemöldökcsontig viszel fel valami szivárványos ragyogású festéket akkor az lágyítja és "esküvőibb" lesz.

Keresek még képeket, hogy én milyenre gondolok...

Viszont ha ilyen feltűnőbb, szemfestést akarsz (a kék annak számít) akkor a szádat csak egy rózsaszínes halvány árnyalattal fesd ki szerintem.

C.

2009. febr. 21. 08:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól megnézed a kékre festett szem, nem is kék színű! Legalábbis szerintem nem! És erre még jól is néz ki, de a tengerkékre nem!
2009. febr. 21. 09:47
 9/13 anonim ***** válasza:
A teljesen jó válasz, miért van lepontozva?
2009. febr. 23. 15:59
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Szerintem is mehet a kék, ha jól van használva. Az én szemem inkább égszínkék... A képen látható pedig valóban nem éppen kék... Valamint: nem akarok ennyire erős sminket, csak valami szolidat.

De azért mindenkinek köszike.

2009. febr. 23. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!