Túl sok lenne a kettő együtt?
Figyelt kérdés
Hétvégén nagy buliba készülök... és terveim szerint a szemem sötétszürke szemhéjpúderrel lesz kifestve, diszkrétebb műszempillával. sok lenne ha az ajkaim bordó rúzzsal lennének kifestve?
L21
2011. márc. 8. 18:24
2/9 A kérdező kommentje:
2011. márc. 8. 18:30
4/9 anonim 

válasza:

hát nem tudom. külön-külön nem lenne sok de így együtt sztem igen. vagy a szemed hangsúlyozd vagy a szád
5/9 anonim 

válasza:

igen, vagy a szemen van a hangsúly vagy az ajkaidon, a kettő együtt nem nagyon megy. Ehhez az erős szemsminkhez natúr rúzst használj inkább
6/9 anonim 

válasza:

szerintem is ha vörös ruzst hasznalsz,akk ne hangsulyozd annyira a szemed,mert akk máskor nem leszel erdekes.egyszer legyel ilyen,másszor olyan:)
de a kettőt együtt ne :)
7/9 anonim 

válasza:

egyet értek az előzőekkel! vagy a szemed hangsúlyozd ki, vagy a szád, de a kettőt együtt ne, igy nem olyan érdekes.:)
8/9 anonim 

válasza:

Szerintem is sok a kettő együtt. Vagy szem, vagy száj.
22L
9/9 anonim 

válasza:

ha mindkettűvel szeretnél valamit kezdeni akkor világosabb, kicsit esetleg élénkebb tónusó rúzs és enyhébben feketére festett szem. de ez a 2 nagyon erős, sötét együtt. vagy 10 évet öregítene rajtad:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!