Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A parfümöket hova kell felvinn...

A parfümöket hova kell felvinni h tartósan lehessen érezni?

Figyelt kérdés

Kaptam 1 feromon parfümöt de nem vmi tartós az illata, míg a lakásban vagyok érezni, aztán ahogy kiérek el illan.

18/F

2011. márc. 6. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül illan el, csak te szokod meg, és azért nem érzed. Amúgy nyakra, a füled mögé, a csuklód belső felére, és a könyökhajlatodba, ha rövidujjú van rajtad.
2011. márc. 6. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen jól mondta az előző lehet csak te szoktad meg.. Én Decemberben vettem egy jó parfümöt aminek tartósan lehet érezni az illatát ahogy felfújom magamra.. Pár nap után már nem éreztem,mert megszokta az orrom.. De mások mindig mondták/mondják hogy milyen jó illata van és van mikor egész nap az illatomat érzik.:] 16/L
2011. márc. 6. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!