Ki mit gondol a műszempillákról? Főleg fiuk véleményére lennék kíváncsi, de lányok is írhatnak!
Légyszi írjátok oda,hogy lányok vagy fiuk vagytok és a korotokat!
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
Szerintem egy-két szál a a szemhéj végére az kiemeli.De az ha az egész sor műszempillából áll az túl mű.
L/14
baratnom szokott rakatni kozmetikussal .. es tart neki 3 4 hetet :) valami 2000 forintert csinalja azt hiszem :)
es nekem nagyon bejon olyan dus es sokkal hoszabb.. meg kiemeli a szemet:)
L/16
Felesleges elmenni tetetni, te is megveheted a sorosat és a tincseset is és ragasztót hozzá. Nem nehéz feltenni. És sokkal sokkal olcsóbb.
Gyönyörűen fel lehet rakni mindkettőt, és akkor nem lesz mű, ha csak nem ez a célod éppen.
Pasiknak teljesen mindegy, többségük észre sem veszi :DD ha illik hozzád, és szebbé tesz akkor nekik mindegy, észre se veszik, vagy ha mégis szerintem bejön nekik.
u.i.: nem tudom, biztos tudod ki az a jennifer love-hewitt. A szellemekkel suttogóban főszereplő, de neten is vannak róla képek. Neki meglepően jól áll a soros műszempilla! És nem mű, szerintem aranyos. MOndjuk inkább a sorozatban tudod megnézni, mert némelyik képen nem a legjobb.
De ha diszkrét, és széppé tesz akkor a fiúk tényleg nem veszik észre, hogy az mű ha nem mondod... komolyan.
Lány, 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!