Marosvásárhelyen (Románia) hol lehet piercinget tetetni?
Hát ez most nem lesz nagy segítség, de azért leírom, ha akartok lepontoztok, nekem mindegy,
A testvérem Marosvásárhelyen sulizott, két éve váltott iskolát és akkor mikor ott volt 16 évesen tettek neki egy piercinget, az ajka alá.
Ha gondolod megkérdhetem, hogy merre volt )ű(már ha emlékszik), viszont ezzel csak annyit akartam hogy szerintem szülői belegyezés nélül is beteszik, hisz az én szüleim sem tudtak a nővérem pierc-éről míg meg nem mutatta :P
Persze hogy megkérdem. De csak hétvégén tudom, akkor találkozom vele, azután meg megírom neked.
De azért nem 100 % hogy most ettől sikerrel jársz mert meglehet ha nem emlékszik. Mindenesetre egy próbát megér, hátha segíthetek :)
Ok, köszi! Nem baj, ha nem 100%-os a válasz, de ha emlékszik, akkor jól jön. :D
Am még várok válaszokat, ha tudtok Vásárhelyen piercinges szalonokat. :) Esetleg valakit, aki normálisan rakja be, és ért is hozzá! Kösz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!