Lányok, ti nyáron szoktatok melltartó nélkül, pólóban járni? Kort irjatok
Nem szoktam melltartó nélkül kimenni!
Többnyire itthon is van rajtam vagy régi melltartó vagy topp, mert nem szeretem, ha csak a póló van rajtam:D
Egyedül akkor megyek ki melltartó nélkül, ha strandra megyünk, mert olyankor úgy szoktam, hogy felveszem itthon a bikinit ( ami egy picit szivacsos:D) és arra veszem fel a szoknyát / rövidnadrágot és felsőt vagy a ruhát. Így a strandon már csak le kell vetkőzni és csobbanhatok.
15L/
Nincs az a pénz, hogy én melltartó nélkül járkáljak.
16/l
ha nem is melltartót, mert azt ritkán, kis toppot felveszek a póló alá... otthon meg hétvégente melltartó nélkül vagyok. 75b-s, de sokat fogytam egyszer és azóta lóg... -.-"
18L
Én itthon szinte mindig melltarto nélkül vagyok...különben általában szoktam hordani.De van 1-2 olyan nyári felsöm ill.ruhám ami kifelyezetten elönytelen melltartoval.Egyébként 85B a mellméretem,szerintem olyan közepes méret,nem tul nagy,nem tul kicsi:D elégedett vagyok vele.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!