Miss sporty bronzosítónak és pirosítónak mennyi az ára?
hello
köszi
konkrétabb választ szeretnék ezért kérdeztem

hát nézd..
az alapozója a miss sportynak 699ft rossmann..800müller
essence 1099 rossmann, müller 799ft
szóval 1100egyedül az essence van..szóval nem mindegy..
vidéki vagyok és csak akkor megyek be ha nem drága..
várom más válaszait is.
üdv

Nálunk 1100 az ára(vidéki kisvárosban).Igazábol akkor nem lehet konkrétumot irni hiába akarod,mert valoszinű akkor mindenhol más.Szerintem jobb ha 1100 at mond az ember és akkor tényleg bőven benne van az árban sőt ha mákod van még olcsóbb is,minthogy azt mondja valaki hogy húú 600,csak ép már nem annyi.Amúgy tesom a dm-ben dolgozik nagyon régóta,rengeteget járok be a sminkeket is hozzávetőlegesen tudom mi milyen árban van.Szerintem amugy meg mindig van h akcioznak és akkor is változik az ár.Pl.amikor van 50%-os sminkkupon a galmourban vagy alapozókupon a kuponfüzetbe "érdekes" módon megnő az alapozo ára is még az akcio elött,ami nem is lenne érdekes,de utána vissza is megy rendes árba.Szóval sokszor amikor van valami akcio,csak azt hisszük hogy az nekünk jo,lehet h sporolsz vele de nem annyit.Na mindegy eltértem a tárgytol.A lényeg h tényleg bolt válogatja.Nálunk dm és rossmann is 1100 a miss sporty.
Még annyi h van most 50%-os akcio a s-he termékekre ha érdekel a dm-ben.

Viszel magaddal 1500-at, és meg van oldva.
A Miss sporty meg nem drága. Mondjuk ez meglátszik a minőségén is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!