Xenon25 kérdése:
Sminktároló, hol tudok vásárolni? Pl: szemceruza tároló, ecsettároló . Körömlakk, rúzs és egyéb lényegében olyan tárló kellene mint amik az üzletekben is vannak vagy hasonló.
Figyelt kérdés
ezt nézétek meg!!
http://www.youtube.com/watch?v=exl4oEM_lMs&feature=relmfu
kb 2:30 tól nézzétek , azért elég durva!!kissé sok a smink cucca nem?
2011. márc. 4. 12:04
1/4 anonim válasza:
Talán fodrászkellékesnél. ott minden van. de ez jó ötlet tényleg.. nekem is rengeteg sminkcuccom van és mindegyik neszeszerbe van bele hajigálva,elég idegesítő fél óráig keresgélni egy rúzst vagy egy szemcerkát.
2/4 anonim válasza:
Kik-ben lehet venni fiókos tárolót, kb 600 Ft, ecseteket, szeruzákat pohárban tárolom, így átlátható, ja, meg varrtam egy ecsettartót, utazáshoz.a többi cucc nekem fiókban van, amibe a párom csinált rendszerezőt, de egy evőeszköztartó is megfelel.
3/4 anonim válasza:
ikeában is lehet kapni műanyag rendszerezőt amit fiókba tudsz tenni és sokkal átláthatóbb minden.
4/4 anonim válasza:
egyébként szerintem ez már kicsit beteges...ennyi sminket sosem fog elhasználni és fogadok hetente vásárol újakat..de a külföldi beauty bloggereknél ez "normális" :) nekem ha negyed ennyi sminkem lenne már nagyon örülnék. de ahogy a csaj is mondja irodaszer boltokban is vett egy csomó tárolót, szóval oda is nézz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!