Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alig látszik a szemöldököm ha...

Alig látszik a szemöldököm ha nyáron leborotválnám az egészet mennyi idő alatt nőne vissza? Erősödne?

Figyelt kérdés
tényleg alig látszik mindennap kiszoktam húzni :S folyamatosan szoktam vágni nem kiszedni hátha akkor majd barnább lesz nem szőke.. :(
2011. márc. 3. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyire nagy 'gondot' okoz, akkor miért nem csináltatod meg kozmetikai tetoválással?!

[link]

2011. márc. 3. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínúleg erősödne csak tőle és hamar visszanőne (1-2 nap).
2011. márc. 3. 19:03
 3/8 A kérdező kommentje:

elég huzós egy tetoválás és nem tudom mikor jön egy roham h én hajat akarok festetni :D

1-2 nap? :O úgy gondoltam h kb. 1 hónap mondjuk annál kicsivel kevesebb

2011. márc. 3. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Erősödne mindenképp.Tapasztalatból is tudom, hiszen egyszer kiskoromban az egyiket leborotváltam és az jóval erősebb mint a másik:D bár én amúgy is barna hajú vagyok, tehát nem tudom, hogy a szőke is erősödne-e.
2011. márc. 3. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
A kihúzkodással és a borotvával is vigyázz, én addig szedegettem, borotválgattam a szemöldökömet, amíg nem nőtt vissza. Kénytelen voltam tetováltatni, amit utálok, sokat megadnék, ha visszanőne a szemöldököm...
2011. márc. 3. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne borotvald le semmiképp, habár erosodne a mellette levő pici kis szalaid is és a a végen valami formatlan ize nőne vissza szval menyj el egy jó kozmetikushoz aki befesti úgy hogy a borod is megfogja . Én pedig mindig szokitgetem :)) de én otthon csinálom leszivom ilyen fehérre aztán sötét-közép szoke festék rá megvan 1000 Ft bol
2011. márc. 4. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Festesd be kozmetikussal!
2011. márc. 6. 18:04
 8/8 Sotyilány ***** válasza:
nem tudom h ez h van de én kiszedtem a szemöldököm és 8 hét alatt nőtt vissza kb...... sztem 1-2 nap alatt nem nő sokat ha vágod..... de nem értek hozzá csak egy vélemény volt
2011. márc. 13. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!