Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudnék nagyon világos...

Hol tudnék nagyon világos színű alapozót venni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem DM, Rossman. A Porcelain szin eleg vilagos, en is ezt hasznalom. Ha jol tudom a l`orealnak is vannak vilagos alapozoi...mennyire vilagosra gondolsz?
2009. febr. 17. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A Maybellin Affinitone nevü alapozónak nagyon világos árnyalatai is vannak. A Rossmannban láttam,de a DM-ben is van szerintem.
2009. febr. 17. 18:13
 3/7 A kérdező kommentje:
hát eléggé világosat szeretnék, és körübelül mennyibe kerülnek?
2009. febr. 17. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A meybelline Affinitone az 1600ft körül van, sztem eléggé megéri, elvégre márkás termék, elviselhető áron, ami elég ritka. én is azt ilyet használok, és én megvagyok vele elégedve
2009. febr. 17. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valamelyik drogériában nézd meg, ott ki is tudod próbálni a teszterrel. Mondjuk én az avonból szerzem az alapozómat, vannak elég világos árnyalatai, a color trendes kategóriájában a legvilágosabb elég hóka színt ad az arcomnak. Nagyon világos a bőröd és azért keresel egészen világosat vagy esetleg valami extrémebb célból kellene fehér színű?
2009. febr. 17. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az avonból veszem a color trend olajmenteset. Fekete tubusban van, 30 ml és ha szerencséd van kb 800 forint.

A legvilágosabb azt hiszem Ivory Beige, a többi nagyon sötét, némelyik már téglaszínű :s

Ha túlságosan száraznak találod, akkor keverd össze arckrémmel, úgy is nagyon könnyű vele dolgozni és tökéletesen fed, pedig nekem nagyon sok hegem, pattanásom, mitesszerem van. Van ahová még egy pici réteget fel kell vinni, pl ahol piros az arcom, de am 5 perc alatt megvagy vele és tökéletes lesz a bőröd.

De ez tényleg nagyon világos. Porcelános.

De ha krémmel együtt használod, akkor nem lesz maszkhatású.

Aztán ha végeztél van a clean and clearnek a 4 fázisú antibakteriális púderje, az is nagyon nagyon világos, azzal fixálhatod az dm-ben, tescoban kapható kb 900 forint.

2009. febr. 18. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:

És a púdert ecsettel vidd fel, mert ha szivaccsal csinálod szétkeni az alapozót és csúnya lesz.

ha még nincs púderecseted, akkor a 100 foritosban kb 140 forintért lehet venni kis csomagban van 5 féle sminkecset van benne. Nem a legjobb minőség, de lehet vele dolgozni. Mármint a púderecsettel biztosan, a többit én nem használom.

C.

2009. febr. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!