Hol tudnék nagyon világos színű alapozót venni?
Én az avonból veszem a color trend olajmenteset. Fekete tubusban van, 30 ml és ha szerencséd van kb 800 forint.
A legvilágosabb azt hiszem Ivory Beige, a többi nagyon sötét, némelyik már téglaszínű :s
Ha túlságosan száraznak találod, akkor keverd össze arckrémmel, úgy is nagyon könnyű vele dolgozni és tökéletesen fed, pedig nekem nagyon sok hegem, pattanásom, mitesszerem van. Van ahová még egy pici réteget fel kell vinni, pl ahol piros az arcom, de am 5 perc alatt megvagy vele és tökéletes lesz a bőröd.
De ez tényleg nagyon világos. Porcelános.
De ha krémmel együtt használod, akkor nem lesz maszkhatású.
Aztán ha végeztél van a clean and clearnek a 4 fázisú antibakteriális púderje, az is nagyon nagyon világos, azzal fixálhatod az dm-ben, tescoban kapható kb 900 forint.
És a púdert ecsettel vidd fel, mert ha szivaccsal csinálod szétkeni az alapozót és csúnya lesz.
ha még nincs púderecseted, akkor a 100 foritosban kb 140 forintért lehet venni kis csomagban van 5 féle sminkecset van benne. Nem a legjobb minőség, de lehet vele dolgozni. Mármint a púderecsettel biztosan, a többit én nem használom.
C.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!