Csillámos körömvégeket hogy lehet készíteni?
Ilyenre gondolok, mint a második képen, az arany színű műkörmök.
Eddig ilyet csak műkörömmel láttam, olyat viszont nem szeretnék.
Saját körömre lehet ilyet felvinni valahogy? A csillámporos körömlakk még több rétegben sem hozza ezt a hatás.
Hogy lehetne "előállítani"?
Én nem igazán vagyok oda a mű dolgokért, így én is magam szoktam kifesteni és díszíteni a körmöm. Ezt a félét én úgy készítem el, hogy 1 réteg átlátszó lakkal kifestem a körmöm. A narancsfapálca oldalasan vágott végét benyálazom és beleteszem a porba, majd belenyomkodom a lakkba. A végére több csillámot teszek. Várok 2-3 percet míg egy kicsit szárad, majd a mutatóujjammal megnyomkodom a csillámot, hogy tényleg ott maradjon. Ezután már csak a fedőlakk jön.
Nekem 1 hétig kitart :)
Köszönöm a gyors válaszokat!
Annyi kérdésem lenne még, hogy egy réteg lakk elég rá? Nem lesz "recés" a vége, nem akad bele gyapjúpulcsiba, ilyesmibe?
Utolsó vagyok. Azt kifelejtettem, hogy a fedőlakkot bőségesen teszek :) Szóval jó nagy adagot teszek rá és általában nem szokott recés lenni a vége, de ha mégis, akkor tegyél rá még egy nagy adagot :)
Amúgy az essence termékek nagyon jók, én csak ajánlani tudom őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!