Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj a labret piercing?

Mennyire fáj a labret piercing?

Figyelt kérdés

itt egy kép róla:

[link]

köszi :] ...adnak érzéstelenitőt?

2009. febr. 14. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
attól függ kinek mekkora a fájdalomküszöbe...adnak érzéstelenítőt
2009. febr. 14. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Abszolut kibírható.
2009. febr. 14. 22:13
 3/7 A kérdező kommentje:

van köldökpiercingem,azt kibirtam :]

oda nem adtak érzéstelenitőt :S

2009. febr. 15. 01:02
 4/7 anonim ***** válasza:
ha kérsz, kapsz érzéstelenítőt. legalábbis a jobb helyeken.
2009. febr. 15. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Én 1-2 hónapja akartam, nagyon utánanéztem, persze a mellékhatásokat sehol nem írják. Gondolom adnak érzéstelenítőt, ez szalontól függ. De megkérdeztem egy ismerősömet, és mondta hogy kb.1 hónap alatt begyógyul de elég szar érzés mert leépíti az ínyedet. És meg is mutatta, az ínye kb. fél centivel a normál alatt kezdődik és alatta is szürke. Mondjuk engem is csak konkrétan a megmutatásával lehetett eltántorítani, de hiddel, nem volt szép az ínye. A fájdalom tényleg relatív, de mondom, azt mondta hogy kb. egy hónap és amikor épül le az íny az nem kellemes, pedig ő strapabíró pasi, van 3 pc-je 4 tetkója és az acélos bakancs betöréséről is úgy vélekedik hogy "kibírható" amikor véresre töri a lábát.
2009. febr. 16. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
hogyha karikát tetettsz az ajkadra, abból nem hiszem hogy gond van, max téged zavar, viszont a pöttyöknek meg golyóknak a hátulja ami a szádba van, lehúzza az innyet és szuvas lesz a fogad. nekem a pötty tetszik nagyon, de nem akarom az egészségem kárára megcsináltatni.
2009. febr. 18. 17:04
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm

hát nekem karika lesz :]

2009. márc. 5. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!