Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Oriflamesek, szerintetek?

Oriflamesek, szerintetek?

Figyelt kérdés
Még 1 éve vettem az oriflameból egz szájfényt, amit nagyon szeretek, de már alig van belőle, nagyon szeretnék ugyanojant venni, de megtudom még rendelni valahogy? vagy hogy lehet ezt? csak ojan dolgokat lehet rendelni amik a katalógusban vannak vagy lehet még a régebbi katalógus termékeit is rendelni? segitsetek léci, nagyon szeretnék megint ojan szájfényt.... pontosan ezt: [link]
2011. febr. 21. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

Először is fogj egy helyesírás szótárt és nézd meg hogy az "ojan" az nem pontos J hanem LY...tehát "olyan"

oriflame oldalán kerested már? ott régebbi termékek is fent vannak és onnan is lehet rendelni...

legrosszabb esetben felhívod őket,vagy írsz nekik e-mailt hogy milyen óhajod lenne és ilyen szájfényt szeretnél és hogy hogyan tudnál hozzá jutni mert oriflameből rendelted...:)

egyébként talán a decemberi katalógusba láttam hasonló szájfényt :O :)

2011. febr. 23. 15:59
 2/2 anonim ***** válasza:
54%

Itt van, drágám:

[link]

az ára borsos, de hát, ha kell! :)

amúgy én is azt ajánlom, hogy: HELYESÍRÁSI SZABÁLYZAT!!!!

2011. márc. 21. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!