Csajszik segít_enétek egy alapozós kérdésben?
Szóval lenne egy kis gondom: nem igazán igazodok ki a sminktermékek között, legfőképpen az alapozók között.
Ma bementem egy drogériába és kb úgy nézhettem ki mint egy pasi aki éppen tampont választ...pislogtam mint egy hal a szatyorban... egyszerűen már nem igazodok ki a sok kínálat között....
A segítségeteket kérném abban, hogy mi a különbség az alapozók között és melyiket mikre lehet használni, olyanokra gondolok mint pl: mi a különbség a
-krémes alapozó
-folyékony alapozó
-a folyékony púder valamint a
-kompakt púder
-kőpúder
-sima púder között
Azzal tisztában vagyok hogy az alapozó fölé kell vinni a púdert rögzítés céljából...de félreértés elkerülése miatt írom azt hogy ezek a termékek egy termékcsaládhoz tartoztak és ez nálam kiverte a biztosítékot...
Előre is köszönöm!
Köszi a videót, tényleg nagyon hasznos infók voltak benne, de pont az amire kíváncsi voltam az nem hangzott el :(
De sebaj, köszi még egyszer mert legalább a szemhéj festést meg tudom lesni ráadásul magyarul :)) (eddig külföldi -angol - yt-os videókat nézegettem egy pursebuzz-nevű csajszitól)
köszi még egyszer
a krémes alapozó,nem olyan nehéz,nem tömíti el a pórusokat annyira,ha megfogod érzed rajat hogy "krémes",én ezt inkább olyanoknak ajánlanám akiknek cseppet sem száraz a bőrük
folyékony alapozó,könnyen felvihető,de teljesen eltömíti a polusokat
kőpúder,álltalában mattít és egy ecsettel kevesebbet lehet felvinni belőle mint egy sima "törött" púderből.
folyékony púder,kompakt púder..jó kérdés
ezeket csak saját tapasztalatból írtam (ebből következtethetően nem biztos hogy helyesek)
Köszi a hozzászólásod!
Nem baj, ha esetleg nem stimmel mert ezzel is legalább egy kicsit előrébb vagyok ;)
ez olyan dolog hogy alapozó az alapozó. a púder meg púder. hogy milyen az tökmindegy, a több bevétel miatt van csak ennyi fajta.
minden alapozó eltömíti a pórusokat... nincs olyan hogy az egyik kevésbé. ne használj, jobban jársz. bőrhibákra korrektort. fénylő bőrre por alapú púdert használj. a lényeg hogy a szín passzoljon. és ne a kezeden próbáld ki. az nem mindig olyan mint az arcbőröd színe.
Először is, milyen típusú a bőröd?
Utolsó, miért akarsz mindenkit lebeszélni az alapozóról? Létezik jó minőségű is, ami nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!