Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan alapozó ami elfedi...

Van olyan alapozó ami elfedi a piros arcot? :D

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Elvileg a legolcsóbb alapozó is elkell,hogy fedje.

vichy dermablend,astor perfect stay,max factor miracle touch,max factor colour adapt,estée lauder double wear jelenleg ilyen alapozóim vannak és elfednek mindent. Remélem tudtam segíteni.

2011. febr. 20. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Az elozo valaszolo sima alapozokat irt,viszont letezik kulon a bor pirossagara valo is!Zoldes szinu,ami a felkeneskor persze halvany borszinuve valik.Patikaban kerdezd,sajnos nem tudom a nevet es olcso sem lesz.
2011. febr. 22. 11:53
 3/7 A kérdező kommentje:

uh köszi:D

igen olyat szeretnék..ami erőteljes pirosság esetén se mutat semmit

2011. febr. 22. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Azok a zöld és sárga színű alapozók a problémás bőrrészre.

Én is használtam, Oriflame-ből rendeltem anno.

2011. febr. 23. 19:01
 5/7 A kérdező kommentje:

ahham..és hol tudok beszerezni még ilyet,csak patikában?

és ha csak patikában akkor megtudná vki mondani a a nevét és az árát XD?..köszi

2011. febr. 24. 21:39
 6/7 anonim válasza:

és mi annak a terméknek a neve, ami elfedi a pirosságot? vagy amit a patikában lehet kapni? előzőleg volt róla szó.

engem is nagyon érdekel, mert én is ilyen vagyok sajnos.

2012. aug. 19. 16:05
 7/7 lili mili válasza:

Igen van!! En is ezzel a problemaval kuzdok,de van ra megoldas igaz kicsit draga de nekem minden penzt meger hogy ne

latszodjon a piros arcborom. felsorolom a legjobbakat :

COVERDERM VANISH MAKE-UP FOLYÉKONY ALAPOZÓ ROZÁCEÁS BŐRRE, Vichy Dermablend korrekciós alapozó , DE VANNAK KEREMEK IS AMIK SEGITENEK ELTUNTETNI A PIROSSAGOT : COVERDERM VANISH NAPPALI KRÉM ROSACEA KEZELÉSÉRE,remelem tudtam segiteni :)

2013. ápr. 17. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!