11/15 anonim 

válasza:

hát feketén nem is tűnik gyerekesnek csakitt a képen...egyébként nekem is tetszik a tényen nbem változtat, hogy gyerekes.mondjuk hogy ha magába keni fel akkor tud izlésesis lenni....de így olyan bohókás benyomást ad.
12/15 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy, hogy ki hordja, attól az még gyerekes marad. Bennem mindenképpen kislányos, gyerekes benyomást kelt...És szerintem hihetetlenül ronda.
Ez egy igencsak szubjektív dolog, én elmondtam a véleményem, bármilyen hangnemben is próbálsz válaszolni, nem fog változtatni rajta.
13/15 anonim 

válasza:

gyerekes??? és ha aki írta nem is olyan idős? am szerintemse jó mert ami mondtak már kevés csillám jön belőle:S
15/15 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszik annyira, de más változatban nagyon jól néz ki! Alap: fehér; 2. réteg: (ugyanebből a típusból) türkiz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!