Milyen hamar szaradnak a peggy sage körömlakkok és meddig maradnak fent?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 11:46
1/2 anonim válasza:
Én csak 1 lakkot és egy szemfestéket próbáltam ki tesztelésképpen ebből a márkából, mert nem ismertem. De azt kell mondjam felejtős az egész márka! Lehet, hogy jó testápoló vannak, meg kiegészítő kozmetikumai, de hogy a sminktermékei nagyon átlagosak és iszonyatos drágák, az biztos. Egyébként kint a Beauty Fórumon Pesten már vagy 3 éve próbált ez a PS cég becserkészni egy magyar viszonteladót, de mivel ismeretlen a márka és a franciák méreg drágán akarják eladni a portékájukat (még akkor is ha kínában gyártatják olcsóért), ezért nagyon senki nem akart viszonteladójuk lenni. Hát úgy látszik találtak maguknak egy palimadarat.
2/2 anonim válasza:
Nekem több mint egy hétig megmarad a peggy sage lakk a körmömön(természetes körmöm van, és "használom" is), és szerintem viszonylag hamar meg is szárad. Igen, sokan szerették volna behozni Magyarországra a peggy sage-t. Csak a franciák(sajnos) megválogatták kinek adták oda! lehet,hogy Neked is keserű a szőlő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!