1/9 anonim válasza:
Mosogatás után magától is így fog kinézni, próbáld ki!
:)
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem néz ki így :P
2011. febr. 18. 15:09
3/9 anonim válasza:
Sztem minden nagyobb illatszerboltba, Rossmaann és társai. :)
Egyébként szép, nekem is tetszik. :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem inkább úgy tedd fel a kérdést,hogy honnan tudsz OPI körömlakkot venni.
5/9 anonim válasza:
Rossmann,Dm,és még sokféle boltokban,ahol körömlakkokat árulnak,persze általában a 200ft-osok semmit nem érnek,folynak összevissza,lekopik.. Én is a drágábbakat szoktam,600-700forintosokat. =)
6/9 anonim válasza:
AVON-ban láttam egy pár matt színű körömlakkot.
7/9 anonim válasza:
Az OPISHOP.hu oldalról tudsz rendelni opit, van neki matt kollekciója, de ennek lényege,hogy a fedőlakk mattít vissza. Ilyet pedig már az essence is csinál, vagy a Crystal Nails.Egyébként tök ronda.
8/9 anonim válasza:
Igen, előttem már jól írta vki, az AVONban lesz, a következő katalógusban jelenik meg. :)
9/9 anonim válasza:
Nekem essence van, ezt nem ajánlom, de pl a manhattannak és a catrice-nek vannak mattító fedőlakkjai. ja, meg a Crystal nails-nek. ezek jobban megérik, mert bármilyen lakkot lemattítanak, így a régi lakkjaidat is használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!