Hol tudnék matt körömlakkot venni?
Figyelt kérdés
Matt lakkot szeretnék, lehetőleg metál kéket, de sehol nem látok nem hogy ilyen színben, semmilyen matt színt nem látok. Ilyet szeretnék: [link]
2011. júl. 29. 19:46
1/7 anonim válasza:
Szijjaa. Én a Rossmannban vettem egy fél éve kb. mattító körömlakkot, biztos lehet még most is kapni. Ha előtte befested kékre és utána a mattító lakk akkor ilyen lesz szerintem.
2/7 anonim válasza:
bocsi a kötekedésért, de a metálkék az pont hogy a fényes kék:D vagy matt kék van,vagy metál:)
3/7 hot_kiss válasza:
Nem kéket, de mattot kapsz az AVONban is és van mattító lakk, ahogy az első írta. Felkened a színt, a mattító lakkot és ilyen lesz a végeredmény.
4/7 anonim válasza:
Mattító fedőlakkot vegyél, azzal bármilyen lakk mattítható. Van az Essence-nek, Manhattan-nek is ilyen (DM, Müller, Rossman)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ :)
2011. júl. 29. 20:43
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudja véletlenül valaki hogy annak a kéknek amit az első képen linkeltem milyen az árnyalata és hogy hol lehet olyan lakkot kapni?
2011. júl. 29. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!