Mondanátok olyan parfümöket amiről valami gyümölcs vagy édesség jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
(A pink sugart és a chocoloverst ismerem)2011. febr. 17. 20:49
1/10 lili977 válasza:
a pink sugar parfümnek vattacukor illata van és nagyon finam tapasztalat sztem próbáld ki by lili
2/10 anonim válasza:
Nina Ricci-nek van egy parfümje, ami nagyon jó. Én csak azt használom, bár az ára elég borsos, de biztosan tetszene... A nevére hirtelen nem emlékszem, de alma alakú üvegben kapható, biztos hogy tudni fogják bármelyik drogériában.
3/10 lili977 válasza:
ja és van a rossmanban ilyen aple ami ama alakú és kb olyan ilata van int a nina ricci nek de nem az a neve és mondjuk kicsi de 1000 ft és szerintem megéri :DDDD
4/10 anonim válasza:
naomi caramell, avril-black star:D
5/10 anonim válasza:
Én Britney Spears parfümjét szeretem, nagyon finom illata van, meg van egy Escada is, ami eperillatú, de nem tudom a nevét, hogy melyik az. Hasonlít a Britneyre, csak érződik benne a földieper illata.
6/10 anonim válasza:
az epres hannah montana.:DD
nagyon idióta sorozat ugyan..de az illat nagyon nagyon jó(:
7/10 anonim válasza:
A Pink cookie. Vattacukor illatú, mint a pink sugar csak ez jóval olcsóbb és könyebben beszerezhető.
8/10 anonim válasza:
Jajj és Kylie Minogue Showtime. Az olyan epres illatú és nagyon jó! :)
9/10 anonim válasza:
Nina Ricci-Nina
DKNY-Be Delicious
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!