Léteznek gyümölcs illatú parfümök?
Figyelt kérdés
Ha igen,melyek ezek?
Pl.dinnye,kiwi stb.
2010. okt. 2. 22:51
1/34 anonim válasza:
nekem van citromos;körtés;szedres az avontól:)
2/34 anonim válasza:
erre énis kiváncsi lennék. de amugy avonba van néhány. az az ice nemtommi:D. esetleg nézdmeg. van dinnyés, áfonyás és körtés mintha
3/34 anonim válasza:
na kivették a számból a szót. amugy első, tartós az illatuk? kellemes?
4/34 anonim válasza:
Áh én is ezt akartam kérdezni,hogy tartós?
Mert akkor én is kell vegyek :D
5/34 A kérdező kommentje:
2010. okt. 2. 23:18
6/34 anonim válasza:
Ezeknek az AVONos parfümöknek tényleg kellemes az illatuk, Nekem is megvan mind a 3, de csak kölnik, vagyis EDT-nek (Eau de Toilette) felelnek meg, nem tartós az illatuk.
Egy Tanácsadónő
7/34 anonim válasza:
tyű ez a link(L). csorog a nyálam. nagyon kipróbálnám szerintem rosszak nem lehetnek. második voltam
8/34 A kérdező kommentje:
Barátnőm nemrég rendelt ilyet vattacukrosba,és teljesen ugyan az az illata,mint az Aquoline-Pink Sugarnak.
Csak ugye ez 3000Ft körül volt szállítással,a Pink Sugar meg 8-9 ezer.
Én is gondolkodom,hogy rendeljek-e valamelyikből. :D
2010. okt. 2. 23:31
9/34 anonim válasza:
énis rendelnék csak én erdélyi vagyok és nemtom mennyire jönne le:DD. de amugy dönteni sem tudnék (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!