Mit lehet az ellen tenni, hogy ne essen ki a swarovski kristály ékszerekből a kő?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy nem szabad vízbe rakni, de ennek ellenére 1 órás használat után már kiesett belőle két kő....
Azt hallottam, hogy műkörmössel kell rá tetetni fénylakkot, megmikrózni? szerintetek ez jó? nem tesz benne kárt? Egyáltalán miért nem lehet egy ilyen drága ékszert már kapásból úgy elkészíteni, hogy ne essen darabokra?!
2011. febr. 14. 09:12
1/6 anonim válasza:
Amennyiben márkaboltban lett vásárolva az ékszer van rá garancia, én visszavinném, hogy megcsinálják.
2/6 anonim válasza:
Vissza kell vinni a boltba és ők szervízben beleragasztják rendesen majd. Ne hagyd magad.
3/6 anonim válasza:
velem is volt így, hogy a medálból kiesett, visszavittem és garanciálisan megcsinálták:)
L*-*
4/6 anonim válasza:
amúgy simán, vékonyan átlátszó lakkal le lehet kenni, nem fog meglátszani, és nem is esik ki.
5/6 anonim válasza:
Ha eredeti, akkor örök garancia van rá, és ha visszaviszed, vagy megcsinálják, vagy kicserélik.
De ne próbálkozz potthoni praktikákkal.
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg le a Swarowskival, úgy amblokk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!