Mi a különbség a strassz és a swarovski kristály között? Árban és a kő értékében értem.
nekem swarovskiból volt köldök piercingem.
playboyos..és bár 10 000 forint volt..
kiesett az összes kő belőle a strandon :S
Egy laikus nem tudja megkülönböztetni a két követ egymástól, ha a strassz szépen van megmunkálva. De, aki mindennap ezzel foglalkozik, nem átverhető. Nem egyszer próbáltak rám eröltetni strasszos ékszert Swarovskinak álcázva.
Egyébként különbség a kettő között a strassz nem műanyagból, hanem üvegből készül, míg a swarovski, kristály.
Aligha hiszem, hogy a kínaiak tömegével hoznák be, úgyanis még csak környékükön sem jár...
A Swarovski egy különlegesen csiszolt ólomkristály.
A "kínai cucc" alatt tudom mire gondolsz....az nem Swarovski,de nagyon sok helyen úgy árulják,mintha az lenne.
Az eredeti swarovski gyöngyöknek egyforma a csiszolásuk,nem vágnak ,és színtartóak.
A kínai sz*r nem színtartó,nehéz 2 egyforma méretű gyöngyöt találni,ráadásul nem is olyan kényelmes hordani,mert durvább tapintású,és ha fűzni szeretnél vele,akkor a damilt is lazán elvágja...
A strassz meg lehet műanyagból,és üvegből is,de ha mellé teszel egy swarovskit rögtön látszik a különbség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!