Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a különbség a strassz és a...

Mi a különbség a strassz és a swarovski kristály között? Árban és a kő értékében értem.

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 11:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hát..nemtudom..

én kifejezetten direkt ilyen boltban vettem..

és 4 kő esett ki belőle a strandon..

azért szerintem mégis csak nagy átverés..

2011. márc. 24. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:

A neten lévők többsége tényleg kamu, de az is igaz, hogy a kínaiak ezerrel hozzák be, ugyanis Swarovski bácsi konténetrszám adja el az ottani gyáraknak.

Én vettem már nagyon szép ékszereket olcsón aukciós oldalakon. (zsibvásár, cserebere)

2012. jan. 16. 18:51
 13/14 Juanita Lia válasza:
Nagyon haragszom a Swarovski-ékszerekre....Tulajdonképpen ez egy gyémántpótló valamiként jött a divatba, és iszonyatosan sok csalásra ad lehetőséget...engem nem vernek át az biztos, mert egész egyszerűen kikerülöm..... A Swarovski dolog egy őrületes nagy üzleti fogás hülye embereknek.... A legnagyobb baj az hogy leginkább a vidéken élő tudatlan népeken csapódik le ez az egész akik próbálnának felfejlődni korunk egyik legnagyobb balga divatjához....pláne így karácsony táján próbálva örömet szerezni a drága unokának stb. igen...anyuka-apuka-nagymama csak a kívánságot hallja meg, "felmegy" a nagyfaluba.... majd ezt követi a Swarovskival szélhámoskodók népes táborának gazdagítása...vég nélkül.... .....Mellesleg...a kő még szép is lenne, de általában eléggé pocsék foglalatokban árulják, mindenféle vacak fémekben...sokkal inkább megéri, ha az ember elmegy egy ékszerészhez és vesz egy normális ékszert..az ezerszer tartósabb lesz, és még át sem verik majd a már jól bevált Swarovski-mondakörrel....
2012. dec. 21. 06:32
 14/14 Juanita Lia válasza:
jav.: *mindenféle vacak fémben
2012. dec. 21. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!