Kedvenc smink márkád?
Figyelt kérdés
nekem az Essence és Astor2011. febr. 13. 19:42
3/19 anonim válasza:
konkrétan nincs kedvenc, sok maybelline és loreal cuccom van, meg is vagyok velük elégedve. a coastal scents 88-as shimmer palettámat nagyon szeretem de azonkívül ha szemfestékről van szó akkor mac :)
ja és essenceből pl a mousse alapozó szuper.
6/19 anonim válasza:
Ha lenne rá pénzem, a Mac, Estée Lauder meg a Lancome lenne. Így én is Maybelline-t meg esetleg Lorealt veszek és reménykedek, hátha kifogok egy minőségibb terméket.
7/19 anonim válasza:
egyértelműen a Mac...:) a púderen keresztül a szemhéjfestékeken át az ecsetekig minden...minden terméküket imádom ..:D
8/19 A kérdező kommentje:
a Mac ecsetek nagyon drágák :( pedig olyat én is szeretnék
Te mennyiért vetted?
2011. febr. 14. 17:35
9/19 anonim válasza:
nekem sincs mac ecsetem viszont netről rendeltem egy szuper készletet, csak ajánlani tudom. 25 ecset van benne és 25 euró volt. neten is csak jó véleményeket olvastam róla és ezt én is alátámasztom (már 3 hete használom őket minden nap) Fraulein 38 a neve
10/19 anonim válasza:
bocs elírtam nem 25 euró hanem 15 euró volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!