Milyen gyorsan forr vissza az alsó ajak alatt és az áll közötti piercing?
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 15:46
1/5 anonim válasza:
a labret piercing?
miután kivettem, belülről napok alatt beforrt (már nem emlékszem mennyi pontosan, de kellett neki pár)
kivűlről mióta nincs meg (kb. 15 hónap), azóta is látszik a helye, kicsi, annyira nem feltünő, de páran már kiszúírták:)
2/5 anonim válasza:
Ezt több tényező is befolyásolja, például, hogy milyen rég óta volt meg a piercing, valamint hogy milyen a bőröd regenerálódási képessége!(Nekem például mikor kivettem a szemöldök piercingemet akkor 1-2héten belül az ékszert már nem lehetett belerakni, azonban ez fél éve volt és a nyoma még mindig látszik!)A lényeg az, hogy igen rövid idő alatt nő be a bőr, de a heg megmarad egy jó ideig!
5piercing boldog tulaja:)
3/5 anonim válasza:
akarom mondani tulajdonosa :) bocsi
4/5 A kérdező kommentje:
aha értem köszi.és ha pár nap/hét mulva veném ki mert úgy érezném h nem áll jól, akkor is meglátszódna valamennyire a helye kívülről?
2009. febr. 10. 18:15
5/5 anonim válasza:
Mivel az "arc piercingek" teljes gyógyulási ideje egy hónap, ezért ha azon az időn belül veszed ki nem lesz heg, vagy csak nagyon kis mértékben lesz látható szinte észrevehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!