Melyik a jobb, a porcelán vagy a zselés műköröm?
Figyelt kérdés
melyikkel milyen tapasztalataitok vannak, melyik strapabíróbb?2008. jan. 30. 00:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem a porcelán jobb, nekem az jobban tetszik és szerintem strapabíróbb is.
2/6 anonim válasza:
A porcelán nekem is jobban tetszik,de egyszer leszakította a saját körmöm is,azóta gyorsan el is felejtettem. Nem csak én jártam így... Elég veszélyes!
3/6 anonim válasza:
Nekem is van műkörmöm. Én mindíg zseléset rakatok. Puhább, mint a porcelán, így nem is törik olyan könnyen. Másik előnye: nincs oldószere. Szóval ha belenyúlsz a körömlakklemosóba pl semmi sem történik. Szerintem jobb.
4/6 anonim válasza:
A porcelán akkor jobb, ha nem akarod túl sokáig csak egy egy eseményre. Van egy oldószere amivel teljesen lejön és nem kell l reszelni a körmödig. De könnyen reped és törik le. A zselé strapábírobb, de reszelve szedik le, és elég rossz a körömnek. A porcelán nekem mindig egy nagyobb ütéstöl végig repedt.
De a körmöm is változott. Nekem 5 évig volt mükörmöm, és volt olyan hogy a tippet ledobta egy hét alatt, ekkor csak építettet tudtak felrakni aztán kb 2 év múlva kipróbáltam megint a tippet, és szépen fent maradt, és ugyanaz a körmös volt nagy tapasztalattal. sose szidtam mert frankón megcsinálta, az én körmöm zsirossága változott.
5/6 anonim válasza:
Nekem zselés van és meg vagyok vele elégedve.Sztem strapabíró mert én mindent csinálok vele(főzök,takarítok,kertészkedek) és nem törik le.Persze fontos hogy jó műkörmöst találj,mert anélkül egyik sem tartós.
6/6 anonim válasza:
NEKEM PORCELÁN VAN,ÉS OLYAN HELYEN DOLGOZOK VELE,AHOL APRÓ DOLGOKAT KELL SZERELNI,ÜTÖGETNI,ÖSSZECSAPOM,IDE-ODA BESZORUL,ÉS MÉGSEM TÖRIK LE!ÚGYHOGY ÉN NEMTUDOM....A HUGOMNAK A TIPES-ZSELÉS 1 HÉTIG NEM MARADT MEG,SZTEM NEM SOKAT ÉR.DEHÁT BIZTOS MINDENKINÉL MÁS EZ IS,MINT MINDEN...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!