14-18 közötti lányok, akik professzionális sminktermékeket, sminkeszközöket használnak! Miből telik rá?
Most komolyan , írígykedtek? (aki normálisan válaszolt az kivétel)Ha megteheti , akkor neked nem tök mind1 mit csinál a pénzével/pénzükkel? Ha neki az esik jól, hogy sminkre költi, hát egészségére, nem tudok mit mondani. Hála a jó égnek a mi családunk is jól áll anyagilag(azt meg sem említem, hogy ezért édesapámat, ha háromhavonta egyszer látom)és megtehetném én is, nem lenne belőle probléma. Igaz, hogy még csak 14 éves vagyok és agyvérzést kapok a korosztályom "kínézési szokásaitól", de nekem is van egy-két cuccom. Például anyukám megengedte, hogy farsangra meg ilyenekre a pattanásaimra kenyjek valamit meg kicsit ki is húzhatom a szemem. ennyi. Én most fedeztem fel az Essence hab állagú alapozóját és imádom, sokan fújjolják, de nekem tökéletesen bevált. Úgyhogy a későbbiekre gondolva fogalmam sincs, de szerintem majd én is beruházok egy professzionális termékre (már csak azért is mert minél jobb minőségű annál kevésbé roncsolja a bőrömet, amire még várhatóan jó sokáig szükségem lesz), de azt is csak egy évben egyszer , netán félévente vásárolnék. Isten ments, hogy a szüleim halálra güzülik magukat, hogy jól álljunk anyagilag, én meg idióta sminkekre költeném az ő nehéz munkájuk gyümölcsét.
14/L
u.i.: Bocsánat a helyesírási hibákért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!